Sådan shopper du

Ved du, at “Born to Shop” klistermærke? Du har ikke en på din bil, fordi du ikke kan forholde dig til det mindst. Du er mere en “red hvaler” slags pige, og din idé om shopping består generelt af en hurtig tur til Target for at erstatte din hvide T-shirt, som du spildte rødvin på. Mens visionen om at forlade et indkøbscenter med armbelastninger af tasker (selvfølgelig genanvendelig) overfyldt med søde tøj virkelig appellerer til dig, er det at købe dem? Ikke så meget. Men da du også vil erkende, at tøjshopping ikke er lige så dårlig som at shoppe til jeres gamle badedragt, er der endnu håb for jer. Rue de Femme laver smukke styles til den moderne kvinde, og du kan finde det her.

Shopping terapi

Selv hvis du ikke er en ivrig tøjhest, kan shopping til tøj med de rigtige ledsagere være en meget behagelig oplevelse. Hvis shopping ikke rigtig er din ting, skal du omhyggeligt redigere din liste over, hvem du vil gå med. Du ønsker at tilbringe det med dine veninder, der er sjove, vedligeholdende og støttende i omklædningsrummet. Dette kan betyde, at du forlader din bedste frenemi – den, der kaster sig rundt om dine kindben, men tager jabs ved dine kanter – bagved. Du ønsker måske også at varme op med en halvdags tur, inden du går helt ind.

Dressy Casual Dress Code

Dressy casual, også kendt som casual chic, er en invitation til at bære det søde weekend-look, som du elsker. Lidt mere påklædt end dit mest afslappede look, beder denne form for påklædning dig til at vise din stil. Vælg søde separater, såsom et nederdel og kortærmet, knap-up-shirt, og tilføj alle slags tilbehør, fra smykker og tørklæder til sære sandaler og hatte. Stadig fast? Flotte jeans parret med hæle er også et vindende look.