Sådan vælger du lamper til dit hjem

En lampe er ikke blot med til at lyse et rum op. En lampe er med til at skabe en bestemt stemning i et rum. Desuden findes der mange flotte lamper, som pynter i din indretning og som ikke blot fungerer som praktisk belysning. Men hvordan vælger du lamper til dit hjem?

Overvej hvilket rum du vælger lampe til

Der findes lamper, som primært er praktiske og med til at give et godt lys. Men der findes også lamper, som ikke nødvendigvis giver det bedste lys, men som til gengæld pynter rigtig fint i din indretning.

Når du vælger lamper, skal du overveje, hvilket rum du vælger lampe til. Er det til din spisestue, er det vigtigt at prioritere en god og forholdsvis kraftig belysning, hvorimod du i din dagligstue i højere grad kan prioritere et flot design.

Spar penge med LED pærer

Når du finder lamper til dit hjem, skal du også finde nogle tilhørende pærer. Når du vælger pærer, skal du overveje, hvilket slags lys der passer bedst til den enkelte lampe og rum. Der er nemlig stor forskel på, hvor kraftigt pærer lyser, og hvor henholdsvis kolde eller varme de er i deres lys.

Hvis du gerne vil spare penge på dit strømforbrug, skal du vælge LED pærer. LED pærer bruger nemlig ikke nær så meget strøm som almindelige glødepærer. Desuden har de som regel et mere stabilt lys. Klik her for at finde LED pærer.

Skift dine lamper ud for et nyt udtryk

Hvis du har lyst til at ændre en stemning eller et udtryk i et bestemt rum, kan du starte med at skifte dine lamper ud. Det er nemlig ofte dem, der præger et rums udtryk. Nogle gange er det endda nok at skifte pære i dine lamper. På den måde kan du prøve dig frem.