Shop striktrøjer eller lav din egen

Om vinteren er striktrøjer utroligt dejlige at have ved hånden. De kan også være rigtig fine at kunne trække over hovedet en sommeraften, hvor luften bliver lidt mere kølig.

Der er både fordele ved at købe en striktrøje fra en tøjbutik og så lave en selv. De forskellige fordele og ulemper vil blive beskrevet i de følgende kapitler.

Strik din egen trøje

Der er intet som at tage noget hjemmestrikket på. Især hvis du selv har lavet det. Hvis du vælger selv at strikke din trøje, kan du helt selv vælge hvordan formen, størrelsen og farverne skal være. Udover det kan du også helt selv afgøre hvilket slags garn, som der skal strikkes med. Du kan gøre det med bomuld, uld eller noget helt tredje. Giv dine striktrøjer et blødt og fluffy look med mohair garn.

Hvis du skal give noget i gave, er det da også helt oplagt at give en hjemmelavet striktrøje. Det er en meget mere personlig gave, som den modtagende person helt sikkert vil sætte pris på.

En ulempe ved at strikke en trøje er det tid, du skal sætte af til det. Det er en længere proces. Specielt hvis du ikke er særligt rutineret i din strikning, kan det være et projekt, som kan trække ud. Men hvis du har tid og orke til det, er det da helt klart en hjemmelavet striktrøje, du skal springe ud i at lave.

Shop din striktrøje

Hvis du ikke kan se det realistiske i at have tid til at lave din egen striktrøje, eller strikning ikke lige er noget for dig, kan du selvfølgelig også gå ud og købe en.

Alt efter hvilken tøjbutik du går ind i kan finde forskellige stilarter af striktrøjer i mange forskellige farver og mønstrer. Kvaliteten varierer også meget, og du må derfor selv mærke dig frem efter, om trøjen har kvalitet.