Skab liv i dit hjem med flere farver

Hvis man er i tvivl, kan man jo altid købe den i hvid, det passer til alting… Men hvis du altid kun køber hvidt, så er der jo ingen farver – så behøver du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt det passer sammen. Men det bliver hurtigt meget kedeligt og klinisk, hvis alt i din indretning er hvide, lyse og ferske farver.

Træ er et vidunderligt naturmateriale, og det har et meget mere organisk og blødt udtryk. Ulempen kan være, at mange forskellige træsorter samlet i et rum kan virke rodet. Du har nok også set den type sommerhus, der har træ på gulv, vægge og loft kombineret med masser af møbler i råt træ – det er et meget specielt udtryk, og det er langt fra alle, der synes om det look.

Varieret nordisk indretning

Tricket er – det lyder noget nemmere, end det er – at have lidt af det hele. Hvid er en fantastisk base for indretning, og det giver dig frihed til at sætte dit eget præg. Variér mellem nordisk, stilrent design som Muuto og anderledes farver og strukturer.

Naturmaterialer er godt til at bryde det meget rene og hvide – det kan være med til at få det til at virke mere hjemligt.

Blandingen af noget meget råt (træ eller metal) sammen med noget blødt giver også en dejlig dynamik. Tilføj Pappelina-tæpper, puder, gardiner og lignende, der er med til at give et varmere og blødere udtryk til hjemmet.

Alternativ til væghængt pynt

Alle hænger ting på væggene – og selvfølgelig skal du også have noget på dine. Vælg farvestrålende billeder, vægtæpper, lamper eller noget helt andet for at bryde de store flader. Men når det er gjort, kan du vælge at hænge en uro i rummet.

Flensted Mobiles er stilrene mobiler i flotte farver, som kan give liv og dynamik i indretningen.