Skal du bruge hjælp til at friske din dagligstue op? Læs gode råd her

Det kan være, at du har været træt af din dagligstue i et langt stykke tid nu, måske faktisk flere år. Men der har ikke været hverken tid, overskud eller økonomi til at gøre nogle store ændringer, der ville gøre en forskel. Dog er du efterhånden blevet meget træt af, at det ser sådan ud, og du har indset, at du har mulighed for at skabe små ændringer. Måske glemmer du, at små ændringer faktisk kan gøre en stor forskel. Når du laver mange små ændringer i et område, kan det nemlig se ud til, at der er sket store ændringer, så dit projekt behøver ikke at være dyrt. Det kan stadig give dig en god følelse.

Nyt tapet

Nyt tapet kan helt sikkert gøre en stor forskel for dit indtryk af stuen. Det giver lidt ekstra til rummet, og du kan skabe lige den stemning, som du er ude i. Måske har du ændret stil fra dengang, og du har været i tvivl om, hvordan du får stilen tilbage til det, som du ønsker, at det skal være. Det er oplagt at begynde med tapet. Det er selvfølgelig ikke nok, hvis du er fuldstændig træt af din dagligstue, men det kan være en start. Du kan finde masser af forskelligt tapet på hjemmesiden tapetforum.

Nyt på væggene eller lamper

Det kan også være en god idé at hænge nye ting op på væggene eller skifte lamperne ud. Måske har du en stor lampe, der lige nu fylder en stor del af dagligstuen. Det fylder i hvert fald det indtryk, som du får af dagligstuen, når du træder ind. Hvis du vil have, at lamperne skal dominere mindre, og der skal være mere fokus på dine vægge, skal du blot skifte lampen ud med nogle mindre.