Sommertøjs guide til kvinder

Når det endelig igen bliver varmt udenfor, kan man igen trække i short og kjoler. Sommertøjet ligger gemt væk det meste af året, men når det endelig kommer frem, så ved man, at det er sommer. Man kan måske hurtigt føle at man mangler tøj, når det bliver varmt. Det kan også være, at man bare gerne vil have skiftet sommergarderoben lidt ud. På den måde kan man få noget nyt, lækkert tøj, og give det slidte videre. Du kan både købe nye kjoler, shorts, en ny blonde top, nye sandaler og så videre og så videre. Der findes nærmest ingen ende for, hvor meget man kan finde. Det er dog vigtigt at sætte en begrænsning, så man ikke pludselig har brugt alle sine penge på nyt sommertøj.

Start med at sortere dit gamle sommertøj

Inden du går ud og køber nyt tøj til sommer, kan det være en god ide at tjekke det gamle igennem først. Der er måske noget du kan bruge, selvom du ikke lige havde regnet med det. Derudover er sortering også en god måde at finde det, som du ikke skal bruge mere. Så kan du give det videre til venner, sælge det eller donere det til genbrug. På den måde fylder det heller ikke plads i dit skab længere. Når du er færdig med at sortere, kan du begynde at finde ud af, hvad du egentligt mangler.

Køb med måde

Når du først finder ud af hvad det egentligt er for noget tøj du mangler, kan du begynde at købe nyt. Det er vigtigt at købe med måde, og ikke bare købe alt det, som man ser. Hvis du mangler kjoler, er det for eksempel dumt at købe en masse trøjer. Derfor er det altså vigtigt at tænke sig om en ekstra gang, inden du køber tøj til sommer.