Sov godt med Filibabba sengetøj

Mangler du det perfekte sengetøj til dit barn, så barnet med garanti vil få den bedste nattesøvn, så vil Filibabba sengetøj falde lige i din smag. Filibabba sengetøj vil med garanti give barnet en varm og rar nattesøvn i sine trygge og velkendte rammer. Det vil med garanti falde i alle børns smag, pga. det skønne og unikke design. Filibabba sengetøj har den bedste kvalitet, dermed kan det holde til mange timers skøn søvn.

Filibabba sengetøj har det mest minimalistiske design, som gør det ekstra fint.

Den lille vil med garanti få en større lyst til at sove med sengetøjet fra Filibabba, da det hurtigt bliver barnets nye yndlings sengetøj. Derudover er sengetøjet perfekt at sove i for den lille, da sengetøjet ikke vil falde af, da det har en skjult lynlås, som holder det fast. Filibabba sengetøj kan til hver en tid tages med på turen, enten hjem til bedsteforældrene, eller legekammeraterne, da sengetøjet er så skønt, at man ikke kan undgå at vise det frem.

Bæredygtigt sengetøj der giver en god nattesøvn

Filibabba sengetøj er noget af det mest bæredygtige sengetøj forældre kan ønske sig til deres lille guldklump. Sengetøjet er produceret af 100 procent økologisk bomuld, dermed er det miljøvenligt og derudover er der ikke tilført nogle former for pesticider, svampemidler, sprøjtegifte, spildevandsslam, bestråling eller genetisk påvirkning. Derudover er sengetøjet allergivenligt, dermed får barnet ingen allergiske reaktioner ved brug af sengetøjet.

Fordelene ved det skønne Filibabba sengetøj er selvfølgelig bæredygtigheden, men derudover den ekstrem høje kvalitet. Sengetøjet vil i den grad give barnet en større lyst til at sove, med de fine mønstrer på sengetøjet. Du som forældre kan snildt lade din guldklump sove i Filibabba sengetøj, da sengetøjet er fri for skadelige kemikalier, dermed skader sengetøjet ikke barnets sarte og skrøbelige hud, da små børns hud ofte er meget påvirkelig.

 

  • Filibabba sengetøj er fri for skadelige kemikalier

 

  • Filibabba sengetøj er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld

 

  • Filibabba sengetøj indeholder lynlås, dermed falder det ikke af under nattesøvnen hos den lille

 

 

Vigtigt med søvn til den lille

Det er særligt vigtigt, at den lille får han eller hendes optimale nattesøvn. Søvnen hos barnet spiller en væsentlig rolle ift. barnets koncentrationsevne, indlæring, hukommelse og selve evnen til at tænke. Disse ting spiller en væsentlig rolle ift. barnets udvikling, dermed er det særligt vigtigt at barnet får han eller hendes optimale søvn. Mange er kroppens og hjernes funktioner genopbygges under søvnen, dermed er søvn vigtigt for at barnets hjerne kan fungere optimalt. Hjernen har brug for at lukke af for omverden, og dermed lagre den viden barnet har fået gennem dagen. Derudover påvirker søvn humøret, hvis en barnet ikke får sin optimale søvn vil han eller hun ikke være i godt humør, og energiniveauet vil også være nede på det laveste niveau. Det er særligt vigtigt, at børn får ekstra søvn, da søvnen giver en pause for sanseindtryk, dermed holder barnet op med at registrere sin omgivelser under søvnen, som barnet har særligt behov for, for at undgå at hjernen kommer på overarbejde. Derudover giver søvnen en bedre vækst hos barnet, da under en dyb søvn vil der udskille væksthormoner, der får barnet til at vokse.