Strik accessories i sæsons farver

Kunsten at strikke er ikke for alle og enhver. Det kan være du har prøvet at lære det, hvor du startede med at strikke den flotteste cardigan, men du måtte give op halvvejs, da ærmerne var for svære at lave. Det sker for selv den bedste. Man bliver for entusiastisk, og vil gerne starte med et stort og smukt projekt. 

Hvis du er helt ny, så vil det være en bedre at ide købe en bunke garn, og gå i gang med at strikke accessories i stedet. De har tit en mindre størrelse og nemmere designs, som gør du kan blive færdig med dem.

Det er tit også det sjove ved at strikke accessories. Det er mindre projekter, som man hurtigt kan blive færdig med. Hvis man har valgt et for stort projekt, så kan det hurtigt blive trættende, da man ikke kan se en ende på det, og man kan ende med at tvivle på om man overhovedet havde brug for en oversized jumper.

Så er det nemmere med pandebånde og halstørklæder. Hvis du er rigtig godt, så kan du nå at blive færdig med et pandebånd på en aften eller to, mens du ser de nyeste afsnit af din yndlingsserie. 

Strikket pandebånd & halstørklæde – De sikre valg

Eftersom sæsons farver skifter hurtigt, så kan du være for sent ude, hvis du fx skal strikke en hel trøje i lilla. Det når du nok ikke før vinteren er ovre, og forårssæsonen starter. Så kan det derfor være nemmere at strikke et halstørklæde eller et pande i en moderne farve, da du hurtigt kan blive færdig med det. 

Pandebånd og halstørklæder er klassikere at strikke hvert år til vinter, da du hurtigt kan blive færdig, og det kan virkelig pifte dit look op. Hvis du fx har mørke farver på dine sko, bukser og jakker, så kan et pandebånd i en kontrastfarve nemt pifte dit look op. Du kan jo hurtigt strikke pandebånd i 3 – 5 forskellige farver, så du kan skifte løbende. 

Du kan endda skifte designet på de forskellige pandebånde, så det ikke bare et det samme pandebånd i flere forskellige farver. 

Et strikket halstørklæde har præcis de samme fordele som pandebåndet. Du kan variere både farven og længden som du lyster. Har du virkelig brug for et halstørklæde i Harry Potter farver og længde? Så er det lige præcis hvad du kan strikke.

Hvis du er på udkig efter økologisk garn til dit næste projekt, så kan du følge det ved at følge linket i teksten.