Strikke vs køb af ny trøje – fordele og ulemper ved at købe!

tojpris tøj

Der er ingen tvivl om, at vi alle sammen godt kan lide tøj. Udover at det er en generel nødvendighed i hverdagen, er det også en måde, hvorpå vi kan udtrykke os selv og vores personlighed. Det kan man bestemt gøre, når man strikker det selv, men hvordan fungerer det, når man køber?

Affektionsværdi vs effektivitet

En vigtig forskel på at strikke en trøje selv eller købe en ny, er hastigheden på, hvornår man har den. Det kan godt tage tid at strikke. På den anden side er det hyggeligt, og der vil til sidst være affektionsværdi i trøjen. Når man køber tøj, har man det hurtigt i hænderne. Køber du i en fysisk butik, er den din med det samme, og bestiller du, tager det sjældent mere end et par dage, før trøjen er hos dig. Dog vil det tøj ikke have nogen affektionsværdi ved ankomst. Derfor er det op til dig, hvad du foretrækker.

Stil og sortiment

En hjemmestrikket trøje vil altid ligne en strikket trøje. Selvfølgelig findes der en masse designs og stile, som man kan kopiere, men man vil aldrig kunne hamle op med det sortiment, som der findes online. Selv hvis man kun ser på striktrøjer, vil der altid være flere trøjer, i flere stile, i flere former og i flere farver tilgængelige på internettet, end du ville kunne nå at lave selv. På den måde er det en fordel at købe tøj; der er mange flere muligheder inden for stil og sortiment. Vil du gerne købe noget tøj selv, kan du klikke videre for at finde de bedste priser på tøj.

Valg af udseende og størrelse

Hvis du er rigtig god til at strikke, vil du altid ende med et resultat, som ser ud, som du havde håbet, og som passer dig perfekt. Når man handler online, kan man aldrig vide sig helt sikker. Måske er lyset lidt anderledes i fotostudiet, så farverne ser anderledes ud, måske er deres størrelse lidt anderledes; det kan lede til at det endelige produkt skuffer dig lidt, sammenlignet med hvis du havde lavet det selv.

Hvad foretrækker du?

Vil du gerne have en trøje, der har affektionsværdi, eller en, du hurtigt kan komme til at bruge? Vil du gerne have mange muligheder, eller vil du have en trøje, du ved vil passe perfekt og leve op til dine forventninger? Der er fordele og ulemper ved både at strikke selv og ved at købe. Du skal bare finde ud af, hvilke fordele du foretrækker.