Tips til en mere naturlig hårpleje

Det kan være svært at finde hoved og hale i hårpleje. Der findes så mange forskellige mærker, som alle kan noget forskelligt, alt efter hvilken hårtype man har. Det er en jungle, men de fleste kan nok godt blive enige om, at den bæredygtige og rene hårpleje er den bedste.

For så gør man ikke bare noget godt for sig selv, men også for naturen. Tjek Innersense Organic Beauty ud her og se, om det ikke er tid til, at du vælger en mere naturlig hårpleje. Hvorfor, kan du læse mere om herunder.

Bevar planternes fordele

Natur omkring os indeholder en masse forskellige nærringstoffer, som er vildt gode for vores hår. At bruge planternes egne egenskaber i dine produkter er både et renere og sundere valg for håret. Der er ingen grund til, at de skal gå til spilde.

Med økologiske produkter, som heller ikke er testet på dyr, så får man den bedste hudpleje til den reneste samvittighed. Der er intet skadeligt hverken for dig eller naturen.

Ens hår bliver vakt til live igen på en måde, som man slet ikke vidste var mulig. Både ens hårs styrke og glans finder sin vej igen. Fordi ingredienserne i produkterne er naturlige, så vil dit hårs cyklus med tiden også blive det. Både dit hår og din hud vil helt sikkert takke dig for det.

Færre kemikalier i dine produkter

Hvis man gerne vil have en mere naturlig hårpleje, så er det nemmeste at skære ned på brugen af pleje med kemikalier. Overraskende mange store mærker indenfor hårpleje fylder deres produkter med kemikalier, og det er der i sidste ende slet ikke nogen grund til.

En masse kemikalier er ikke bare dårligt for sig selv og dit hår, men det er også dårligt for naturen. Efter badet skylder man selvfølgelig alting ud ned i kloakken, men naturen kan ikke altid selv nedbryde disse kemikalier. Derfor bliver naturen også glad for din hårpleje ved, at du vælger produkter med færre kemikalier.

Det er dog vigtigt at huske på, at når man skifter til naturlige og økologiske produkter, så kan det godt tage noget tid, før håret har vænnet sig helt til det. Håret har nemlig været vant til de konventionelle produkter og skal nu vænne sig til produkter, som ikke er så barske, men i sidste ende er det helt sikkert det hele værd.