Tøjmærket til smarte, feminine kvinder

Mange modebevidste kvinder søger hele tiden tøj, der kan udfordre både dem og andre en lille smule, men som de samtidig kan føle sig tilpas i hverdagssammenhænge. Man vil måske gerne klæde sig feminint og dog føle, at det har en snert af noget nyt og ukendt.

Kombinér flere tøjmærker

Få en elegant og feminin stil med Black Colour, uden at du skal føle dig for fanget i den feminine boks. Black Colour er et dansk tøjmærke, som blev oprettet i 2009, og dets grundlag er en blanding af dansk mode og udenlandske tendenser. Er du en af de kvinder, der bedst kan lide at finde din yndlingstop og din yndlingsunderdel frem og bære det sammen uanset mærke, er Black Colour måske lige noget for dig. Mærket tager nemlig i særgrad højde for, at tøjet skal kunne fungere sammen med et hav af andre tøjbrands. Det kan også bidrage endnu mere til det lidt kantede, feminine look, fordi man får lov at eksperimentere med tøj, der ikke i forvejen var tænkt til at skulle gå sammen. Det skaber outfits, som passer ind i samfundet, men som der stadig næppe er mange andre, der har.

Fokus på kvalitet og design

Kvaliteten spiller også en ekstremt stor rolle for mange kvinders tøjvalg, da det kan være så frustrerende, at ens favorittøj slides for hurtigt op grundet dårlig kvalitet. Black Colour sætter pris på høj kvalitet, så det er ikke en bekymring, man som kunde behøver at have. Udover kvalitet går brandet meget op i materiale/design, pasform og tidløshed. Det er fedest at kunne beholde sit tøj i mange år, uden at det mister sin aktualitet. Siden Black Colour identificeres som et tøjmærke til kvinder, er pasformen selvfølgelig også målrettet at kunne sætte de kvindelige former i et godt lys, men på en afslappet måde.