Trænger du til fornyelse og måske en smule inspiration?

Er skabet det samme som altid, og er dine ”to go” outfits begyndt at være en smule kedelige? Hvis du sidder og nikker, er det måske på tide med en smule forandring. Hvis vi bliver alt for komfortable, begynder vi at kede os, og dette er også tilfældet med tøj. Benytter du dig altid af de samme tre butikker, eller er dine ynglings jeans altid på ønskelisten, bliver din stil hurtigt ordinær. Vælger du i stedet at tilføje et par nye elementer, kan du ændre dette. Med enkelte accessoirers, kan du pifte de gamle outfits op og med køb af lidt nyt basistøj, får du let en helt ny stil.

Keder din stil dig, vil det afspejles i alt fra din attitude til gangart. Et nyt tiltag til hverdagens outfits kan forhøje dit selvværd og give inspiration til den trivielle hverdag. Forkæl dig selv med et godt og unikt mærke, der passer perfekt til din smag. Mærkevaretøj vil være i en højere prisklasse, men her betaler man også for kvaliteten. Dress hverdagen op med skønne styles fra Costummade, et mærke der sætter fokus på dig som en ansvarsfuld og modebevidst kvinde.

Custommade

Brandet er stiftet i København i 2002 af Christian Dam. Det blev kreeret for at udøve en luksus til selvstændige kvinder med smukt og elegant tøj. Custommade designer ”affordable luxury”, da alle kvinder skal have adgang til kvalitets tøj. Du behøver altså ikke bruge alle pengene på en enkelt kjole, for med Custommade rækker pengene længere. Det er et brand, der sætter fokus på elegance og sofistik. Du vil komme til at udstråle en moderne og kosmopolitisk kvindes værdier. Christian Dam samarbejder med chefdesigner Anne Rasmussen, der sørger for konstant at opdatere stilen, da moden løbende udvikler sig ligesom brandets kunder, derfor er du altid sikret et nyt og friskt look.