Tre gode tricks til sundere hår

Dette indhold er sponsoreret 

En kvindes hår er en del af hendes identitet. Man kan fortælle meget om en kvinde på baggrund af hvordan hun passer på sit hår. Håret og hovedbunden er en delikat og sensitiv del af kroppen, og det kan være svært få opretholdt sunde vaner, når det kommer til hår. Styling produkter mv. gør det ofte svært at vedligeholde håret på den bedst mulige måde, og derfor skal man være ekstra opmærksom, hvis man er en af dem, som benytter sig meget af hårprodukter. 

 

Læs videre nedenfor for at få tre gode trick til at få sundere hår, og se bedre ud i hverdagen. 

Problemer med tyndt hår – der er mange måder at fikse det på 

Hårtab hos kvinder er lidt et tabu, da det ikke sker nær så tit som for mænd. Men det hænder at man kan få problemer med tyndt hår, hvis man er en kvinde. Det betyder ofte, at ens verden kan begynde at smuldre og man ønsker at finde en løsning. Hårtab hos kvinder kan gøres noget ved at indtage de rigtige vitaminer og medvidere øge din dosis af b7-vitamin, som hjælper kroppen med at optage vitaminer fra mad. Det er en god måde, at påvirke tyndt hår. 

 

Vask ikke håret for meget 

En af de største misforståelser når det kommer til hår og hovedbunden er at den skal vaskes hver dag. Det er ikke sagen, og det er mere skadeligt end det gør godt. Vasker man håret hver dag med shampoo er man inde og regulere hårets naturlige balance, hvilket ikke er sundt i længden. Det at vaske hår er vigtigt, men det burde ikke gøres mere end 2-3 gange om ugen. Et andet råd er at benytte sig af balsam når man vasker hår, da det er med til at genoprette fugten i håret. Herudover er det vigtigt, at man benytter sig af gode produkter.

 

Konsulter frisør for styling tips og produkter 

Derudover er det ligesom så mange andre ting en god ide at forhøre sig hos en professionel. Frisører er eksperter når det kommer til hår og dets sundhed. Derfor skal man ikke være bange for at spørge en frisør til råds. De har gode råd og tips til at anskaffe de produkter til styling og de shampooer og balsam, der er bedste for håret og sikrer at man ikke ødelægger håret når styler og vasker det.