Vi skylder os selv at dresse up – også selvom vi befinder os hjemme

Dette indhold er sponsoreret 

Som I ved, sørger vi for at holde jer opdaterede på nyeste tendenser, og på alt hvad du bør vide og kende til inden for sund- og skønhed, bolig og familieliv. Derfor ønsker vi også at gøre jer opmærksomme på webshoppen Saint Clair, hvor du lige nu kan mæske dig i gode tilbud samt lækre styles og items!

Selvom de sammenlignelige hjemmearbejdsdage indbyder til joggingtøj og strikkede sokker, synes vi alligevel, det er vigtigt somme tider at klæde sig fint på. Det bidrager til et bedre humør og giver lidt mere overskud til en ellers meget ensformig arbejdsdag derhjemme. Vi skal også huske på, at vi i nogle sammenhænge skal være til stede på kamera, når vi ”mødes” med vores kollegaer, og netop dét er også en god grund til at iføre sig et farvestrålende outfit!

Sammen hver for sig – også når det gælder shopping

Du er ikke den eneste, der savner en god shoppingtur; kvalitetstid med en god veninde, hvor I, efter en lækker brunch, slentrer gennem gaderne med fyldte poser og smil på læben. I disse tider må vi være ”sammen hver for sig” – også når vi shopper. De fysiske butikker har fortsat ikke åbent, men Saint Clair har sørget for, at du kan sidde hjemme i trygge rammer, med kaffe på kanden og din veninde i røret, alt imens du shopper alle de nyeste tendenser, som står øverst på din ønskeliste. Og så skal vi lige huske os selv på, hvilken luksus det er, at vi ikke selv skal slæbe poserne hjem!

Saint Clair klæder dig på til enhver lejlighed

Lige nu kan du på Saint Clairs hjemmeside tilgå deres store udvalg inden for både nyheder, over- og underdele, sko og accessories. Yderligere har de kategorien ”mundbind”, hvor du kan shoppe forskellige designs og farver, så du matcher dit uundværlige mundbind med dine outfits – der er altså ingen undskyldning for ikke at stråle, selvom vores smil skjules bag en maske.

Saint Clair har også sørget for en kategori kun med træningstøj. De sikrer, at du er klædt i det helt rette outfit, uanset om du løber en tur i skoven, går langs vandet eller laver træningsøvelser hjemme i stuen. Og sidst men ikke mindst, hvem kan ikke lide at spare penge?! Som I ved, har man ikke brugt, men derimod sparet penge, hvis noget er købt på udsalg.. Lige nu er der både lagersalg og udsalg at finde på Saint Clairs webshop! 

Skøn – også under coronapandemien

Det kan synes underligt at dresse up, når de fleste af dagens timer bruges inde døre i eget hjem. Men det at starte dagen ud med at iføre sig pænt tøj, lægge makeup og sætte håret, er med til at give dagen et positivt pust!

Du skal selvfølgelig stadig føle dig skøn og godt tilpas, også selvom vi ”bare” befinder os hjemme – Det skylder du dig selv!