3 tips til en åndelig hverdag

Føler du, at du har mistet forbindelsen til din åndelige side? Eller er du måske helt ny i spiritualitet og kunne godt bruge lidt hjælp til, hvordan man inkorporerer spiritualitet i sin almindelige hverdag? Så læs med og få tips til, hvordan du kan leve i integritet med din åndelighed.

Gode hjælpemidler

Vores jord er i overflod med magiske og åndelige redskaber, som kan hjælpe os godt på vej, når vi skal forbinde os med naturen eller med det åndelige. En god start til den åndelige hverdag er derfor at finde ud af, hvilke redskaber, der kan gavne dig. Det kan være, at du mærker god effekt i naturen – så kan du overveje krystaller, planter og urter som redskaber.

Har du brug for vejledning i en tommult hverdag eller til din spirituelle udvikling, kan du tage et kig på enten tarotkort eller orakelkort. At læse tarotkort hver morgen og/eller hver aften, kan hjælpe meget med at sætte et nyt perspektiv på livet og finde de svar, man går og mangler. Er det noget, du er nysgerrig på, så læs mere om tarotkort her hos Tessies. Har du problemer med søvnen kan du også finde drømmefangere og krystaller hos Tessies, som kan hjælpe dig i drømmeverdenen. Drømmefangere findes i mange forskellige varianter og med forskellige typer af sten eller krystaller, så undersøg hvilken drømmefanger, der resonerer med dig.

Den indre ro

For at kunne få kontakt til sin åndelighed er det vigtigt at man finder ro i sig selv. At finde indre ro kommer ikke naturligt for alle, og hvis du har svært ved det, kan en god start være at træne meditation, som styrker fokus og kan hjælpe dig med at mærke efter i din krop og dit sind. Det kan også være en hjælp at skrive dagbog om sine drømme, følelser og tanker.