Bedre prioriteret tid til dig selv = større overskud og glæde

I vores hverdag fyldt med sus og jag, smartphones som bimler og bamler, unger der skal hentes og bringes og alt i alt meget ansvar, er det vigtigt at kvinder, bliver bedre til at tage tid til os selv. Det er da klart man går og snerrer lidt, hvis ens sidste alenetid var på toilettet med et slag Candy Crush. Hvis man får prioriteret sin tid bedre, så kan der forhåbentligt være plads til en lille skønhedsbehandling i ny og næ, hvis det er det, som giver én den der ekstra lille glæde i hverdagen.

Et par timer i stolen gør underværker for stressniveauet!

Skønhed kommer indefra, det er jo klart. Men det hjælper da at se på en smuk hånd med flotte negle, som er blevet tegnet til med tusser fremfor en som kunne trænge til at blive tegnet over med tusser. En neglebehandling kan være lige nøjagtig det, som du går og trænger til! Dette kunne være hos en negle salon århus, hvor man kan få mange skønne behandlinger i storbyen. Så skal man jo også samtidig tillade sig selv, at lade telefonen blive i tasken, og bare nyde at blive forkælet. Det er videnskabeligt bevist, at hvis man laver ingenting i 20 minutter, og bare trækker vejret roligt, så kan man forebygge mange stress-relaterede sygdomme.

Men hvor finder man så den gyldne tid?

Igen, det er virkelig et spørgsmål om prioriteringer, og om hvordan man planlægger familielivet. Måske kan man endda finde en veninde, som vil med til behandlingerne, og så kan der være børnepasning i det ene eller andet hus. Det er kun kreativiteten, som sætter grænser, når man har muligheden for at få sig en ordentlig slapper, og endelig gøre noget godt for sig selv.

Det er trods alt dig selv, du sidder tilbage med når lyset brænder ud.