4 forslag til den lækreste selvforkælelsesdag

Trænger du til lidt selvforkælelse? Det kan vi godt forstå. Alle har sommetider brug for en dag, der ikke handler om andet end afslapning og nydelse. Det er forskelligt, hvordan vi slapper af og nyder livet. Mangler du inspiration til, hvordan du kan holde din næste selvforkælelsesdag, finder du her flere gode forslag.

Det kan du lave på din selvforkælelsesdag

  • Tag på en afslappende spadag – En spadag er uden tvivl noget af det mest lækre, når du gerne vil komme helt ned i gear. Det er den ultimative selvforkælelse og noget, som du vil takke dig selv for i lang tid. Du kan få en massage, en ansigtsbehandling og bare nyde roen.
  • Tag på en shoppetur – Hvis du elsker at shoppe, så kan det sagtens være, at det er det rette valg for dig på din selvforkælelsesdag. Du kan besøge fysiske butikker, eller du kan shoppe online alt efter, hvad du foretrækker. Måske mangler du et par nye flotte kæde øreringe?
  • Læs en god bog eller se din yndlingsserie – Vil du bare gerne være derhjemme på sofaen eller i sengen, så kan du sætte dig godt til rette med en god bog eller din yndlingsserie. Der findes ikke noget bedre end bare at sidde i afslapningstøj hele tiden og nyde at være sig selv.
  • Gå en tur i naturen – Naturen er balsam for sjælen. Har du brug for at trække vejret dybt og finde ind i dig selv, kan det være, at du bør vælge at gå en tur et smukt sted.