Eltrucken – skal dit lager piftes op?

Eltrucken – skal dit lager piftes op?

Eltrucken er måske den kommende tilføjelse til dit lager? Det kan jo være, at du nøjsomt og minutiøst har gået din vognpark igennem og er nået frem til, at du mangler en maskine. Dit lager trænger simpelthen til at blive piftes op. Du har udskudt det for længe. Men nu er økonomien der. Nu er behovet der. Eller måske er lysten bare blevet for stor til, at du kan holde den i ave? Uanset hvad, så skal du ud og købe en ny maskine. Måske endda flere maskiner. Eltrucken kunne være en af disse maskiner, som du mangler. Eltrucken har du måske endog længe kastet lange blikke efter? Ja, måske har du ligefrem ligget søvnløs om natten ved tanken om, at denne gode maskine måske snart ville kun blive din. Blive dit eje. Og eltrucken har du måske så nu endelig fået en god undskyldning for at købe. Eller måske dette er en for voldsom forestilling? Måske den ikke helt er repræsentativ for din længsel efter en eltruck. Men den fanger måske din intention. Den indfanger idéen om at købe en maskine. Købe en eltruck, som kan være dig behjælpelig på dit lager. Hvis dette er dig, så hæng blot ved. Læs du blot videre i denne tekst. Så vil jeg give dig flere gode grunde til at rekvirere dig denne fine maskine. For grunde findes der nok af. Og det er blot et spørgsmål om, hvor man skal starte i denne pluralitet af grunde.

Eltrucken – glimrende grunde til at købe den

Eltrucken er vel efterhånden ved at blive standardinventar på enhver seriøs arbejdsplads, hvor der fragtes ting og sager. Eltrucken bliver man ikke længere overrasket over at se arbejde. Hvis man da i det hele taget nogensinde har gjort det. Hvad adskiller så denne eltruck fra andre lignende gaffeltrucks? Umiddelbart burde det være nemt at sige. Hemmeligheden ligger i navnet, og du har jo nok gættet det, for det kræver ikke en særlig skarp hjerne at udlede denne basale forskel mellem en eltruck og en gaffeltruck. Eltrucken kører selvfølgelig på el og ikke på fossile brændstoffer. Dette vil jeg da også kalde for denne maskines allerstørste fordel. Den har muligheden for at køre på en helt ren energikilde, hvis blot den strøm, den kører på, er produceret af grøn energi. Og med alle de politiske tiltag, der skal sikre, at vores energiproduktion bliver grønnere og grønnere, er det blot et spørgsmål om tid, før alle sådanne trucks kan kaldes for helt grønne og helt rene.

Eltrucken – en anderledes konstruktion

Grundet sin anderledes energikilde er denne truck også konstrueret anderledes. Den har ikke en tom tank, som skal fyldes op. Nej, den har en anden slags tank. Eltrucken har et batteri, som skal lades op. Men dette er ikke dette batteris eneste funktion. Nej, batteriet er med til at sikre balancen i maskinen, så den ikke får overvægt og tipper. Ja, der er sandelig fra ingeniørernes side tænkt rigtig meget over, hvordan denne maskine skal konstrueres.