Akupunktur uddannelse – pris og indhold

Går du med overvejelserne om at starte på en akupunktur uddannelse, men er du i tvivl om, hvad det koster samt, om du har råd til det? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget om en sådan akupunktur uddannelse samt pris, så du nemt og hurtigt kan vurdere, om uddannelsen er noget for dig, og om du har råd til at tage den. Er du således interesseret i at finde ud af, om du har råd til at tage en akupunktur uddannelse samt, hvad dine penge egentlig går til? Så kan læse med her, eller du kan lige her lære meget mere om en bestemt akupunktur uddannelse og pris.

Hvad dækker min akupunktur uddannelses pris over?

Denne akupunktur uddannelses pris er 50.000, og den dækker over en lang række forskellige elementer under uddannelsen. Blandt andet dækker denne akupunktur uddannelses pris over 250 timer i akupunkturundervisning, hvor 100 af disse timer er klinisk praksis. Derudover dækker prisen over 50 timer i orientering om andre behandlingsformer, som du kan anvende sideløbende med din akupunktur praksis. I prisen er også inkluderet 150-300 timers klinisk praksis, 50 timers psykologiundervisning, 10 timers i kliniketablering, 10 behandlinger af uddannet akupunktør, obligatoriske studiebøger, eksamener & afgangsbevis samt et internationalt netværk og hotline.

Akupunktur uddannelse – weekend- eller daghold?

Har du vurderet, at du har råd til at tage din akupunktur uddannelse, skal du nu vælge, om du ønsker at gå på weekendhold eller daghold. Står du eksempelvis og har et fuldtidsarbejde, kan du med stor fordel vælge at gå på uddannelsens weekendhold, idet din uddannelse på denne måde vil blive afviklet over én til to weekender i måneden. I alt vil du således skulle gå i skole 18 weekender på et år. Undervisningerne foregår både lørdag og søndag i tidsrummet 8:30 til 18:30, og hver undervisningsdag består af 10 lektioner. Det vil altså sige, at du over de 18 weekender vil ende med at have været igennem 360 timers undervisning.

Den anden mulighed, du kan vælge, er daghold. På dagholdet vil du blive undervist én hverdag om ugen, bortset fra ferie, og tidsrummet for undervisningen vil være fra 9:00 til 17:00. Hver undervisningsdag på dagholdet vil bestå af 8 lektioner, og således vil du på de 45 hverdage samlet have fået 360 timers undervisning.