Den bedste musefælde

Musefælde

En musefælde er ofte blevet en fast del af den danske husholdning. Det er noget de fleste danskere har i hjemmet. For der er ingen der ønsker de ubudne gæster inden døre. De findes i mange udformninger, det afhænger kun af, hvilken type musefælde du er til.

 

Hvad er musen for en størrelse

De typiske mus vi kender til er husmus og halsbåndmus. Det er de to typer mus der trives bedst indendørs. De kræver ikke meget plads til at finde ind i varmen, og det er specielt i efterår og vinterperioden vi oplever dem.

Mus opholder sig som regel, hvor vi ikke kan komme til dem. Det kan være i vægge, under gulvet eller bag inventar. Her har de gode forhold til at formere sig og volde stor skade på dit inventar.

De skader musen forårsager kan være alt fra ødelagt inventar, gennemgnavet elektronisk installationer eller isolering. Dette kan have alvorlige konsekvenser, hvis ikke der bliver taget hånd om det. Endvidere lægger de efterladenskaber og urin alle vegne også i dine fødevarer, hvilket kan udgøre smittefare.

 

Musefælde med succes

Der findes mange type musefælder på markedet i dag, så du kan vælge andet en den klassiske musefælde. I dag kan du få musefælder, hvor du ikke skal i berøring med musen eller, hvor du blot indfanger musen for, at slippe den fri i naturen igen. Det skal dog tilføjes, at indfanger du musen for at slippe den fri, skal du sørge for at være mindst 2 kilometer fra området, hvor den er blevet indfanget. Dette sikre at den ikke kommer retur igen, da den ikke kan finde gamle duftspor.

Ud over de humane musefælder findes der også de, der kommer af med musen med det samme. Det er alt fra musefælder med stød, gaspatron, musekorn eller -pasta. De to sidstnævnte er miljørigtige produkter, som kan benyttes som lokkemiddel. Når musen indtager produktet går det aktive stof ind og bedøver musen. Musen vil derefter falde i dyb søvn, for så at sove ind.

Uanset hvad er det effektive musefælder du finder på markedet, som sikre at du indfanger den ubudne gæst, på den ene eller anden måde.