Derfor skal I investere i jeres næste firmafest?

Derfor skal I investere i jeres næste firmafest?

Vi bruger meget af tiden på jobbet. Det er derfor vigtigt, at vi bruger vores mange arbejdstimer et sted, hvor vi er tilpasse og har det godt.

Noget af det der kan hjælpe til et bedre sammenhold på arbejdspladsen, er sociale arrangementer, der ryster holdet sammen.

Fælles arrangementer fordrer fællesskab

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor meget arbejde du vælger at lægge i det, når du skal hjælpe med at planlægge den næste firmafest.

Det er til fester som disse, man har mulighed for at tale uformelt med sine kollegaer. Det er her, man har mulighed for at møde kollegaer på tværs af afdelinger og skabe bånd, som kan have betydning for ens trivsel på arbejdsmarkedet.

Man har selvfølgelig også mulighed for at tale med sine medarbejdere i pausen, men den er ofte for kort til, at man kan få en rigtig god snak op at køre.

Invester i dine medarbejdere

Det koster givetvis nogle penge at arrangere en stor firmafest. Men tænk ikke på det som penge, I smider ud ad vinduet. Tænk i stedet for på beløbet som en investering i medarbejdernes trivsel – det kan også betale sig i længden!

Hvad skal der ske til arrangementet?

Hvis man virkelig skal skabe en god, mindeværdig aften for sine ansatte, skal man sætte rammerne for det. Man gør sig klogt i at finde noget underholdning, folk husker. Noget, de kan tale om.

Det er ikke alle, der har lige nemt ved at finde et samtaleemne eller at begå sig i sociale sammenhænge. Det kan derfor også være en hjælp til de, der gerne vil have en situation at snakke ud fra.

I kan fx vælge at underholde de ansatte med en form for optræden. Det kan fx være stand up comedy, sang eller endda et foredrag. Med god underholdning skabes der naturligt et samtaleemne til aftenen – det giver folk nogle helt andre vilkår at tale ud fra. Det giver desuden gevinst fremadrettet, hvor de ansatte kan dele minder om aftenens begivenheder.

Så husk: Book underholdning, næste gang I skal holde en firmafest.