Sommerens goder

Snart er sommeren her, og den årstid er de fleste mennesker begejstrede for. Hvis ikke man nyder at ligge og sole sig eller bade i hotelpoolen, bryder man sig sikkert gevaldigt om at kunne stege bøffer på grillen, opstarte en masse byggeprojekter eller udføre havearbejde.

Friheden ved sommerens påklædning

Sommerens påklædning er som oftest let, lys og helt enkelt nydelig. For mange kvinder betyder dette, at de vil til at iføre sig sine yndlingskjoler hver dag. Der eksisterer da også så mange forskellige kjoler, at det er nemt at fylde en hele garderobe op med dem. De kan være løse, stramtsiddende, bestående af flere lag eller kun et, flagrende, mørke, lyse, have flæser osv. Visse kjoler er beregnet til særlige anledninger, mens andre er til fri afbenyttelse hver dag. Der er altså frit valg på alle hylder, og kjoler giver en frihedsfølelse, fordi der ikke er noget, som forhindrer bevægelsen, medmindre kjolen er meget stram. Når man har bukser på, hindrer de for eksempel til tider, at man kan bukke sig ordentligt, løfte benet højt op m.m.

Fordele ved ventetiden

Vi har endnu ikke helt nået den første sommermåned, selvom vores ure er omstillet til sommertid. Det kan da også vise sig at være en fordel for nogle, for så er der mere tid til at begynde på de praktiske gøremål udenfor hjemmets mure. Derudover er der til sommer forhåbentlig lempet yderligere på diverse corona-restriktioner, hvilket betyder, at vi, når det endelig er sommer, kan udnytte den til flere oplevelser, end hvis den allerede var her nu. Det er ikke garanteret, vi kan komme ud at rejse til sommer som sædvanligt. Af den grund kan der i stedet udrettes mere i haven, så der til næste år ikke er lige så meget at rette op på, og den længe ventede rejse for alvor kan blive til virkelighed.