Fede butikker i Jammerbugt, som du skal besøge

Hvis du godt kan lide at shoppe, hvad end det er tøj, brugskunst, møbler eller noget helt andet, så bør du tage en tur til Jammerbugten. Du tænker måske, at Jammerbugten ikke umiddelbart klinger med shopping, men der tager du fejl. Der er nemlig masser af fede butikker i Jammerbugt. Vi har her samlet nogle af dem, som vi synes særligt er et besøg værd.

Pandrup By Night

En af de helt store handels- og shoppingoplevelser i Jammerbugt er Pandrup By Night. Her fyldes byen af både lokale borgere og ferieglade gæster, som alle er på udkig efter et godt tilbud – og dem er der mange af.

Tag i biografen i Fjerritslev Kino

Fjerritslev Kino er en hyggelig lille biograf i Jammerbugt. Her kan du nyde en god film i afslappende og behagelige rammer. Biografen viser både nye film, men også dokumentarer og andre specialfilm. Når I alligevel er i biografen Fjerritslev, så tag forbi torvet, hvor der hver lørdag om sommeren er torvemarked, hvor kræmmere sælger varer fra deres boder. Her er der gode muligheder for at gøre et rigtigt loppefund!

Drømmekage fra Brovst

Når I er i Jammerbugt, skal I naturligvis også tage et smut forbi Brovst og få den famøse drømmekage af samme navn. Kagen er en af de mest elskede kager i Danmark og kan købes mange steder i byen. Brovst er dog generelt en livlig handelsby, hvor der er gode muligheder for både at shoppe nyt tøj og specialvarer. I byen finder du både blomsterbutik, boghandel, delikatesseforretninger, legetøjsforretninger, frisører og butikker med inventar til hjemmet.

Mange events og arrangementer

Jammerbugt byder dog på langt mere end bare shopping. Hold øje med Jammerbugtposten, hvor du løbende kan læse om kommende arrangementer og events, som du kan deltage i, når du er i området.