Det skal du lave sammen med dine veninder

Det er sundt at bruge tid med sine veninder, for det er der, du kan komme til at grine og smile, du kan komme ud med dine tanker, og du kan glemme hverdagen for en stund. Du og dine veninder har garanteret nogle bestemte ting, som I ofte laver sammen. Hvis du har brug for inspiration til noget helt nyt at lave, kan du finde det her.

Planlæg en rejse sammen

Det er langt de færreste veninder, der ikke ville elske at komme ud at rejse sammen. I kan sætte jer ned og bruge en aften på at planlægge en rejse sammen. I kan f.eks. kigge på rejser inde på Travelmarket. Når I planlægger jeres rejse, skal I blandt andet tage højde for:

  • hvor mange penge, I gerne vil bruge på rejsen

  • hvilken type rejse, I ønsker (aktiv ferie, badeferie, kulturel ferie osv.)

  • hvorhen jeres rejse skal gå til

Find en hyggelig hobby

Det kan være rigtig hyggeligt bare at sidde og snakke og drikke kaffe, men hvis I trænger til lidt forandring, kan I f.eks. finde på en kreativ hobby, som I kan dyrke sammen. Det kan f.eks. være, at I kan springe ud i at male, at sy eller at lave collager. Det kommer helt an på, hvad I synes er hyggeligt.

I behøver ikke at være gode til det, for det handler bare om at have noget at lave, der er hyggeligt at samles om. I kan altid få jer en god snak imens.

Tag ud og bevæg jer sammen

Rigtig mange har et ønske om at begynde at bevæge sig mere, men det kan samtidig godt være svært at finde motivationen for mange. Hvis du har det på den måde, kan du begynde at bevæge dig med dine veninder, for så bliver det lidt sjovere at dyrke motion i hverdagen.