Din guide til den perfekte picnic

Foråret har for alvor indtaget Danmark, og om ikke så længe banker sommeren på døren. Netop disse to ting er ensbetydende med blomstrende og frodig natur, der venter på at blive beundret. Mange ser det som en god mulighed for at tage sine kære med på picnic – for ikke alene styrker det sammenholdet, men også helbredet hos den enkelte. Her får du en komplet guide til, hvordan du holder den bedste picnic.

Pak en god madkurv

Det, allerflest forbinder med picnic, er uden tvivl den karakteristiske madkurv. Derfor er den også et betydningsbærende element, der trækker hele gildet. Alt efter, hvor mange i er, er det smart at pakke noget, alle kan lide. Nogle ideer til mad og snacks kan være:

  • Pølsehorn

  • Pizzasnegle

  • Håndmadder

  • Agurker og gulerødder i stænger

  • Foccaciaboller

  • Tærte

Det er også vigtigt, at man har rigeligt med drikkevarer med – og noget at have det i. For at spare miljøet er det populært med drikkedunke. Ikke desto mindre findes der mange af slagsen, og en drikkedunk med tryk giver en helt unik mulighed for at designe din egen drikkedunk.

Levende lokation

At finde en god lokation kan være en opgave i sig selv. Men en ting er der dog at sige; alt arbejdet er ventetiden værd! Med en god lokation er der mulighed for ro, latter og snak i smukke omgivelser. Eksempler på gode lokationer, der er særdeles egnede til netop picnic kan være skoven, stranden, ved små søer eller på en bakke med flot udsigt.

Eventuelle aktiviteter

Hvis stemningen er til det, kan I planlægge nogle sjove aktiviteter sammen. Det kan for eksempel være skattejagt eller gemmeleg – ikke desto mindre er det en god måde at få motion og luft på, ikke mindst for børn, der kan være tilbøjelige til at være indenfor.