Drømmer du om at rejse til udlandet med dine venner?

Mange drømmer om at bestille en rejse til udlandet med deres nærmeste venner for at hygge sig, feste og få et uforglemmeligt minde. Dog kan de være svært at finde et sted, hvor man både kan få plads til at slappe af ved en strand eller en pool og, hvor man har mulighed for at feste hele natten igennem. En by der opfylder begge krav er Sunny Beach i Bulgarien. Byen er nemlig kendt for det vilde natteliv og sprøde diskoteker, og derudover har byen de flotteste og mest fantastiske omgivelser. Der er eksempelvis en lang fantastisk strand med blåt vand og en høj temperatur. Af den grund har Sunny Beach i mange år været et eftertragtet rejsemål for mange unge og festglade mennesker fra forskellige af verdens lande. Rent praktisk foregår ungdomsrejserne til Sunny Beach mellem juni og august i sommermånederne.

Det er naturligvis forskelligt, hvor du vil komme til at bo afhængigt af hvilket rejsebureau, du rejser med. Rejser du med det rejsebureau, der hedder DUF-rejser, og som er kendt for deres speciale i ungdomsrejser, vil du typisk bo på hoteller omkring den gade i Sunny Beach, der hedder Flower Street. Fordelen ved det er, at gaden ligger med kort gåafstand til de fedeste diskoteker og barer i byen.

Fordi du netop bor på et hotel, har du om dagen mulighed for at tilbringe tid ved poolen, besøge den lokale strand eller blot tilbringe tid på hotelværelset. Ved stranden foregår der mange fede vandsportsaktiviteter såsom bananbåd, jetski og paragliding, og derudover har du mulighed for at spille volley, køre gokart og mange andre fede ting.

Nattelivet i Sunny Beach byder på noget andet. Om natten er der nemlig rig mulighed for at besøge nogle af byens mange diskoteker, cocktailbarer, strandbarer og lignende. Et af de mest populære diskoteker er ”Den Glade Viking”, hvor du, hvis du rejser med DUF-rejser, får fordele såsom gratis entre og rabatter i baren. Se mere på https://www.duf-rejser.dk/