Få et bedre selvværd med en Magic Wand

Dette indhold er sponsoreret 

Når du først har prøvet den fantastiske vibrator Magic Wand, giver du aldrig slip på den igen. Den er af gode grunde den bedst sælgende af sin slags på markedet. Det er slut med sexlegetøj, der ikke rigtig gør tricket for dig. Med en Magic Wand vil du opleve en orgasme der når helt ud i tåspidserne, og det skal du ikke snyde dig selv for! Forkæl dig selv og få et bedre selvværd med en Magic Wand

Husk at onanere – Det er sundt for dig!

Det er sundt at onanere. Vi har hørt det så mange gange før. Men hvorfor gør vi det så ikke oftere? Måske glemmer vi det eller måske har vi ikke tid. Men det er vigtigt at finde tiden til det, også selvom du har en partner.  Onani er godt for både dit fysiske og psykiske helbred, og derudover forbedrer det dit humør og øger din sexlyst. Hjernen frigiver nemlig en masse signalstoffer, som gør os glade, når vi onanerer – og endnu mere ved orgasme. Selvom du er i et forhold, kan du sagtens onanere med god samvittighed. At du onanerer mens du er i et forhold, betyder ikke at jeres sexliv ikke er godt nok eller at din partner ikke kan tilfredsstille dig. Sex med din partner og kvalitetstid med dig selv er nemlig to helt forskellige ting. Dog ikke dermed sagt, at de to ikke kan forenes. Onani hjælper dig med at blive tryg i din egen krop og seksualitet. Du finder ud af hvad netop du synes er rart og du gør i det i trygge rammer med dig selv. Med en Magic Wand kan du eksperimentere og lære din krop bedre at kende. 

Hvorfor en Magic Wand?

En Magic Wand er ganske enkelt magisk. Den er designet specifikt til at stimulere klitoris, men kan også indføres vaginalt. Den er skabt med følsomheden in mente og kan derfor stimulere og pirre klitoris på den helt rigtige måde. Den findes i flere størrelser og med forskellige hastigheder, og passer derfor til alle. Derudover er den lavet af medicinsk silikone, så den hverken irriterer eller beskadiger den følsomme ud. Brug den med en vandbaseret glidecreme og mærk lykkerusen strømme igennem din krop. Prøv også at tage den med i badet. Magic Wand er nemlig trådløs og vandtæt.

Brug den med din partner

Pift sexlivet lidt op og prøv Magic Wand med din partner. Måske I trænger til lidt ny energi i sengen, og så kunne en Magic Wand sagtens være sagen. Det er kan også være at du, ligesom rigtig mange andre kvinder, har svært ved at opnå en vaginal orgasme, og har brug stimulering af klitoris under sex. Faktisk er det de færreste kvinder, der kan få en orgasme uden nogen form for stimulering af klitoris. Overrask din partner med en Magic Wand og prøv det af sammen.