Forkæl dig selv i juletiden

Juletiden handler mest af alt om kærlighed og samvær med sin familie og sine venner, men derudover handler den også om selvforkælelse. For hvordan kan du have en dejlig og glædelig jul med smil malet i ansigtet, hvis ikke du rent faktisk føler, det er velfortjent, og at du har haft nogle dejlige uger op til?

Gave til dig selv

Der findes mange måder at forkæle sig selv på, men en af dem er ved at købe en julegave til egen lomme. Du køber garanteret allerede gaver til en masse af dine kære, så du kan se deres ansigter lyse op tæt ved træet juleaften. En gave til dig selv skal have den samme intention, bortset fra at du ikke behøver vente helt til selve juleaften med at pakke den ud og tage den i brug.

Når du finder en gave til dig selv, kan du have i tankerne, hvad du på det seneste virkelig har været træt af. Er det for eksempel et nyligt påbegyndt hårtab, kan du købe Genesis fra Kerastase for at afprøve, om det virker for dig. Hvis det virker, vil det med sikkerhed lette dit julehumør og kunne øge din selvsikkerhed.

Gør, hvad du elsker

Du kan også forkæle dig selv ved at udøve din favoritaktivitet. Hvis du for eksempel har en forkærlighed for bagning, men sjælden finder tid til det i hverdagen, er det oplagt at afsætte tid til det nu i julemåneden. Så kan du desuden skabe ekstra julestemning ved at bage julekager til spisning i løbet af december.

Ryd kalenderen

Er du typen, der altid er på farten og har en masse ting arrangeret, kan det være, at den største form for selvforkælelse for dit vedkommende vil være at tage fri. Plejer du at have weekenderne fyldt op, kan du rydde din weekend for aktiviteter og nyde dit eget selskab og afslapningen.