Gør noget godt for dig selv

Har du også brug for et lille energiboost i livet? Hverdagen kører egentlig som smurt, men måske lidt for vanepræget? Måske går du lidt med følelsen af, at du lever et lidt for tilrettelagt liv, hvor der virkelig ikke er den store forskel på, om kalenderen siger mandag eller torsdag. Men måske vil du rent faktisk gerne noget mere for dig selv. Ikke fordi dette liv ikke er det, du gerne vil leve, men at du bare trænger til følelsen af at blive overrasket. Og det er der ikke noget galt i. Utrolig mange af os lever et travlt liv, og derfor bliver de meget skemalagte og vanepræget.

Giv dig selv held til alle områder i livet

Alligevel kan man godt få følelsen af, at man står lidt stille ved en gråzone, hvor man ikke rigtig kan komme videre. Men du kan hjælpe dig selv. Giv dig selv lov til at tro, og giv dig selv lov til at få lidt held på din vej i livet. Med en aventurin kan du netop opnå disse ting. Aventurinen er kendt for at fremme den positive indstilling hos en, lade de gode ideer strømme frem og øge kreativiteten. Men udover dette har den også et skønt ry for at give held i kærlighed, pengesager og arbejde. Den er kendt for at stimulere følelsen hos én af, at intet er umuligt.

Hvad gør man med den?

Placér aventurinen i det venstre hjørne længst væk fra dig, hvis du står ved hoveddøren, nemlig hjemmets velstandshjørne. Her vil den ligge og give dig al den gode energi til dit liv, som du har brug for. På den måde vil du kunne bruge den som energiredskab, hvis du har et ønske om at åbne dit sind op for nye muligheder og alternativer. Aventurinen vil hjælpe dig med at få det liv med den energi, du ønsker.