Har du overvejet en uddannelse med mere ro? Læs med her

Du kender nok godt den følelse, at du næsten ingen tid har til dig selv i løbet af hverdagen. Det kan være, at du har et arbejde, som faktisk tager alt din tid, og du er ikke engang sikker på, at du er lykkelig i det arbejde. Mange mennesker glemmer, at de faktisk godt kan tage en anden uddannelse, og at der er mange uddannelser derude, der måske i virkeligheden ville gøre dem lykkeligere end de er i dag. I denne artikel kommer vi til at introducere dig for uddannelsen Body All Mind, der fokuserer på, hvordan du kommer tættere på dit eget hele menneske.

Hvad er en Body All Mind terapeut?

Som Body All Mind terapeeut behandler du mange forskellige kunder, der kan have vidt forskellige problemer. Det kan være knæproblemer eller migræne, som du kan hjælpe din kunde med. Det kan også være andre psykiske problemer, der tynger din klient ned. I sådan en uddannelse, får du både selv meget større forståelse for, hvad der foregår i dit liv, men du lærer også, hvordan du kan forstå din kundes liv. Det er en uddannelse, der lærer dig til at være i harmoni med dig selv, fordi det er sådan den bedste terapeut er. Du kan læse mere om uddannelsen her på bodyallmind.com.

Det kan godt være, at du frygter, at der er for meget teori på sådan en uddannelse, da det måske ikke er dit stærkeste felt. Men uddannelsen veksler mellem praktik udforskning og teori. Begge elementer er vigtige for at blive en god kropsterapeut.

En uddannelse som denne giver dig noget helt specielt. Du kommer mere og mere i harmoni med dig selv, og du kommer til at lære dig selv at kende på en ny og bedre måde. Du lærer at have større forståelse.