Indret badeværelset til at styrke sundheden

Overalt i vores samfund kommer sundhed hele tiden til at fylde mere. På internettet er der kampagner om at dyrke sundheden, fitnesscentre er i trivsel som aldrig før og en sund og varieret kost er efterhånden en del af hverdagen mange steder. Der er naturligvis meget mere til at være sund end at spise brokolli hver dag, men sund kost og motion er da en del af det. Din bolig kan også indrettes på en måde, der opfordrer til sundhed.

Hold styr på vægt og vægtfordeling

Før i tiden var badevægte med mulighed for at måle fedt-, muskel- og knogleprocent kun noget, man så ved sundhedsfaglige eller i fitnesscenteret. Nu kan du også gøre det derhjemme i trygheden af dit eget hjem. Du kan naturligvis også stadig få en helt almindelig badevægt.

Når det kommer til sundhed, er der dog mange andre indikationer end blot vægt, der tegner på en god sundhed – men mange danskere synes nu, det er meget rart at kunne have et overblik over sin vægtfordeling.

Mulighed for god håndhygiejne

Selvom du måske ikke lægger mærke til det, rører du ved rigtig mange forskellige ting i løbet af dagen – og alt du rører ved, er dækket i bakterier, som du slæber med videre på hænderne. Bl.a. din mobiltelefon er en rigtig bakteriebombe, og derfor er det altid en god ide at vaske hænder i løbet af dagen, og særligt inden du skal spise. Her kan du finde et udvalg af håndvask badeværelse.

Oral hygiejne

Din mund er det første led i nedbrydelsen af din mad, og derfor er det også vigtigt, at den er sund og rask. Det er den kun, hvis du selv gør noget aktivt for at sørge for dette. Derfor er det en god ide at udstyre badeværelset med tandbørster, tandpasta og tandtråd.