Inviter veninderne til madlavning og wellness

Tag en dag ud af kalenderen til at slappe af sammen med dine veninder og nyde at foråret er kommet. I kan for eksempel lave noget mad, og udnytte at der snart kommer nye friske grønsager på markedet. Så er det bare med at finde nogle spændende opskrifter at gå i krig med.

Mange af os finder opskrifter til vores næste kulinariske mesterværk på nettet, og vi tager vores tablet eller mobil med os ud i køkkenet for nemt at kunne slå opskriften op, når vi skal til at brieliere, men det kan godt være en hård tur for vores elektroniske venner at være med i skabelsesprocessen. Derfor er det en fordel at have et Glass Covers fra PSC  eller en anden form for beskyttelse af apparatet. På den måde sikrer du dig, at du ikke står med en kortslutning, mens du selv står med hænderne dybt begravet i en bolledej.

Der findes masser af fantastiske sider på nettet, hvor du kan blive inspireret. Efter den store bagedyst blev en genganger på tv, er der skudt flere og flere blogs op omkring, hvordan du bager, og laver alle mulige andre lækre rettet. Hvis du ikke ved, hvordan noget skal laves, er der også rig mulighed for at hente hjælpe på YouTube, hvor der er flere glimrende videoer, der viser kogekunstens detaljer, så er det jo en fordel, at du kan gøre det i vished om, at elektronikken er beskyttet.

Du kan jo også overveje at invitere en veninde eller flere over, og så kan I sammen gå i krig med en opskrift eller simpelthen lave et sammenskudsgilde. Det kan være utroligt hyggeligt at lave mad sammen, og det kan være, at du kan lære nogle fifs, hvis en af dine veninder har evner indenfor madlavning. Der er også mulighed for at sætte en til at være tablet holder og sørge for at læse op, hvad der skal ske trin for trin.

Hold en selvforkælelsesdag med hjemmelavet mad

Når dig og veninderne nu er i gang med at lave mad, så kan I jo lave hele dagen til en afslapnings og selvforkælelsesdag. Med god mad og måske et glas rødvin. Alle mennesker har godt af at forkæle sig selv en gang imellem. Du kan komme helt ned i gear og komme til at tænke på alt andet end arbejde, skole, praktiske ting osv.

Ud over maden kunne i også lave noget wellness som at lægge en ansigtsmaske, ordne negle, nyde en kop te til en god film osv. I virkeligheden handler det bare om at finde på noget at lave, som gør dig afslappet og får dig til at føle dig godt tilpas, så du rigtig kan hygge dig sammen med dine veninder og bare tage en slapper fra det hele. Mad og wellness kan være en fantastisk møde at gøre det på, men hvis du ikke er så meget til det kulinariske, så kan I jo også overveje en gåtur i den friske luft eller bare at sætte en god film på.