Krystaller – energi og meditation

Rene krystaller

Krystaller er ikke bare flotte at kigge på. Krystaller kan også bruges til at sprede bestemte energier samt bruges til at rense og meditere med. Hver enkelt type krystal besidder sin helt egen egenskab og energi, som du kan udnytte.

Når man nørder med krystaller og deres energier, så ved man at krystallerne først skal renses for deres lange rejse hjem til dig. Det skal de for at du kan få mest muligt ud af dem. De krystaller du finder på vincaviola er alle renset, så du fra start af får mest muligt ud af deres energier. Måden krystaller på vincaviola bliver renset er ved at de får et ”bad” i Himalaya salt. De er altså klar til at du kan fortælle din krystal, hvilken energi eller opgave, de skal hjælpe dig med at opnå. Har du krystaller derhjemme, som ikke er renset, kan du med fordel selv gøre dette. Du kan rense dine krystaller ved at lægge dem udenfor i græsset, bade dem i solstråler eller stråler fra måneskin eller ved at lægge dine krystaller sammen med en selenit, som renser krystaller og fjerner uhensigtsmæssige energier oplagret i dine krystaller.

Mediter med krystaller

Du kan anvende dine krystaller til at meditere med, og du kan anvende lige de krystaller du selv ønsker. Vælg gerne de krystaller du synes allerbedst om, og som ligger godt i hånden. Sæt dig nu et roligt sted med dine krystaller i hånden, og mærk at du får jordforbindelsen og energi ved hjælp af krystallerne. Du kan også sagtens meditere uden krystaller, men det en krystal giver i meditationen er jordforbindelse, og den hjælper dig til at mærke dig selv.

Bæredygtig taske

Vincaviola har udover krystaller også fokus på en bæredygtig levemåde, og derfor kan du udover krystaller og krystalsæt også finde bæredygtig taske hos Vicaviola. De bæredygtige taske er lavet med sytråd og knapper, der er genbrug, ligesom også stoffet er særligt udvalgt. Stoffet i bæredygtig taske kan være genbrug eller overskudsstof, så der skabes nyt ud fra gammelt og kasseret.