Lad ikke stress hæmme dig

Bliver hverdagen for fortravlet, ses det desværre ikke sjældent, at man bliver ramt af stress. Selvom det er en skam, må vi se problemet i øjnene.

Professionel vejledning

Håndtering af stress bør sættes i højsædet. En undersøgelse fra 2015 lavet af Danmarks statistik i samarbejde Ministeriet for Ligestilling viser, at 51,9% af kvinder, de spurgte, følte sig stressede på arbejdet – 8,1% af kvinderne følte sig altid stressede. Det viste sig også, at 14% af de kvindelige ledere havde et dagligt forbrug af medicin, cigaretter og sygemeldinger mod deres stress. Det bør der laves om på. Stresscoaching Vejle vil for eksempel kunne hjælpe dig. Det giver langt bedre fremtidsudsigter og er en mere langvarig løsning at søge professionel hjælp, i stedet for at trække sig væk fra det der er svært. En coach vil kunne give dig nogle teknikker og en vejledning, der vil ”redde” dig i de situationer, hvor du normalt føler dig hjælpeløs. Det kan for langt de fleste svare sig at få hjælp via stresscoaching.

Giv det tid

Du skal ikke bekymre dig om, at dit stressniveau ikke er højt nok el.lign. Du vil altid blive taget seriøst, hvis du samler mod til at række ud. Det kræver tid og en vis moral at komme ud af stressspiralen, men i sidste ende er det det værd. Men tid er en diffus ting, og det er fuldstændig individuelt, hvor lang tid det vil tage. Uanset hvad er det vigtigt ikke at give op undervejs, og man skal huske på, at det er det, din stresscoach vil kunne støtte dig i. Søg stresscoaching Vejle, og så er du allerede godt på vej mod friheden. Er du typen, der helst vil kunne dele dine tanker og følelser med dine kære, er det desuden flere steder muligt at få et menneske, der står dig nært, med til nogle sessioner.