Nyd en dejlig gåtur med disse 3 bøger

Foråret er over os og det betyder, at man begynder at længes efter lange gåture, som ikke i samme omfang har været muligt hen over vintermånederne. Nogle mennesker finder det mest afslappende at gå lange ture alene og uden ens mobil. Herved kan man virkelig opleve naturens skønhed og undgå forstyrrelser fra sociale medier og lignende. Podcasts og lydbøger er dog blevet meget populært på det seneste og flere mennesker begynder derfor at høre deres yndlingspodcasts eller en god lydbog, imens de går tur. Herved glemmer man ofte tiden og vil føle, at ens mange tanker forsvinder. Nedenfor kan du læse om nogle af de bøger, som du med fordel kan høre på din næste gåtur i det dejlige vejr.

Offer 2117

Offer 2117 lydbog er en del af fortællingen om Afdeling Q, som er skrevet af Jussi Adler Olsen. Bogen er for dem, der elsker en god dansk krimi med stærke hovedroller. Du kan godt høre bogen, selvom du ikke har hørt de andre bøger om Afdeling Q, men det anbefales dog, at du hører de andre i serien først, så du kommer ordentligt ind i persongalleriet. I Offer 2117 følger man nemlig særligt Roses og Assads mentale tilstande samtidig med, at man følger den spændende fortælling om journalisten Joan, der forsøger at finde ud af, hvad der skete med bådflygtning 2117.

Papmache-reglen

Papmache-reglen lydbog er skrevet af den fantastiske Hella Joof, som i sandhed har vundet manges hjerter med sin ligefremhed og sit kærlige sind. Hella Joof er selv oplæser af Papmache-reglen, hvilket gør bogen særdeles autentisk. Bogen handler om livets små finurligheder og hvad man skal gøre for at finde lykken i livet. I Papmache-reglen lydbog opfordres man til at fokusere på de gode ting i livet, hvilket man kan ved at tænke på livets regler, som bliver præsenteret i bogen. Herved får man vendt sit sind til at blive mere positivt fremfor at komme til at fokusere på negative ting i livet.

Ternet Ninja

Hvis man er mere til en komisk fortælling og er vild med Anders Matthesen, så er Ternet Ninja lydbog et rigtig godt bud. Ternet Ninja lydbog oplæses af Anders Matthesen selv, hvorfor man hurtigt kan forbinde fortællingen til andet komik, som Anders Matthesen har lavet. I fortællingen følger man Aske, der har problemer både i skolen og derhjemme. Sideløbende med Aske følger man en dreng fra Thailand, der er fabriksarbejder. På fabrikken produceres der ninjabamser og en af disse bamser kommer med ombord på Stewarts skib. Aske får bamsen foræret i fødselsdagsgave og det viser sig, at bamsen har særlige evner og måske kan hjælpe Aske ud af hans problemer.