Personlig udvikling og ergoterapi

Personlig udvikling i Østjylland

Personlig udvikling er et begreb der i dag dækker over mange ting. Hos ergoterapeut Stine Ethelberg handler personlig udvikling om at få mest mulig livskvalitet for dig og din familie.

Personlig udvikling handler om at forandre sig selv – sit mindset og sin indstilling – og på den måde ændre sig selv til det mere positive.

Et forløb til personlig udvikling hos Stine Ethelberg handler om at DU har svarene, mens ergoterapeut Stine Ethelberg guider dig, inspirerer og motiverer dig til at gennemgå en udvikling. Det eneste der kræves for personlig udvikling, er viljen og lysten til at forandre det givne. Stine Ethelberg har base i Østjylland.

Sanserne og tankerne er det vigtigste i et forløb til personlig udvikling, for at du kan forandre dit mindset til det mere positive.

Det store mål med Stines arbejde, er at dine sanser og tanker selv skal kunne guide dig til trygt at kunne regulere dit eget nervesystem. Når du har et mere roligt nervesystem, vil du opleve at få nemmere ved at opsøge og overkomme nye udfordringer og forandringer i livet.

Ergoterapi som støtte

Ergoterapi kan bruges til behandling af traumer, fastlåst adfærd og fastlåste følelser samt til sanseintegrationsbehandling.

En uddannet ergoterapeut kan hjælpe dig med at få overskud og støtte i hverdagen. Det hele handler om, at du får støtte og bliver guidet i hverdagen, der hvor du møder dine udfordringer. På den måde lærer du gennem ergoterapi at drage omsorg for dig selv og dine nærmeste.

Det kan enten være dig selv, der har brug for ergoterapi, men det kan også være dine børn. Børn der vokser op med søskende med særlige behov, kan godt møde følelser, der er svære at komme igennem og også her kan ergoterapi som støtte hjælpe.

Med ergoterapi som støtte i hverdagen kan du og din familie få mere glæde i hverdagen og få støtte til at komme gennem udfordringer.