Sådan holder du din krop sund under graviditeten

Dette indhold er sponsoreret

Som gravid, så kan det oftest være en jungle at finde rundt i hvad der er godt og skidt for en selv og ens kommende barn. Især hvis man har en travl hverdag på job og ikke rigtig har overskuddet til hverdagens gøremål, så kan man oftest springe over hvor gærdet er lavest og ty til de nemme løsninger. Som gravid er det vigtigste at man har fokus på at gøre hvad der fungerer og virker bedst for en selv og sit kommende barn. Hvis du er nysgerrig og lyst til at vide mere om, hvad du kan gøre for at holde din krop sund under din graviditet, så læs med her.

Kosttilskud

Som gravid, er det vigtigt at man spiser en sund og varieret kost, så man får de rette vitaminer og mineraler, til at holde din krop i balance og dermed give din baby den rette næring. Hvis man nu er typen der ikke er så god til at få indtaget de rette mængder af vitaminer og mineraler gennem din daglige kost, så kan man vælge at supplere sin kost med kosttilskud til gravide. Dette vil skabe både balance for dig og dit barn, gennem den anbefalet mængde vitaminer og mineraler. På den måde får du dækket alle dine behov, som din krop og kommende barn har.

Træning for gravide

Som gravid, er det vigtigt at man holder sin krop i gang, så kroppen bliver stærk og klar til fødslen. Mange fitnesscentre tilbyder træning for gravide, hvor du kan møde andre kommende mødre. På den måde kan du både styrke din krop og ikke mindst det sociale, ved at møde andre, som står i samme situation som dig. Med hård træning, er du med til at holde din krop sund, både for dig og dit barns skyld.

Dejlig afslappende massage

Mange ved ikke at der findes massage for gravide, hvor de har specielt designet brikse til gravide. Dette giver dig muligheden for at slappe af, og få løsnet godt op i dine ømme led og muskler, som kan være godt belastet, af at bære rundt på de ekstra kilo. Især hvis man går og døjer med bækken- og lændesmerter, vil dette gavne din krop godt, at få løsnet op for disse spændinger og lindre din smerte. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en dejlig afslappende massage for gravide.