Sådan får du råd til at gå til tandlægen

Vi ved alle sammen at det er lige så vigtigt at gå til tandlægen som det er at gå til læge. Vores tænder skal passes lige så godt på som vores krop. Men i modsætning til lægen, så er det altså endnu ikke gratis at tage en tur forbi tandlægen for at få foretaget et tandtjek. Det betyder dog ikke, at det skal nedprioriteres. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du får råd til at gå til tandlægen.

Vælg en billig tandlæge

Priserne varierer meget fra tandlæge til tandlæge – uanset hvilken behandling, der er tale om. Langt de fleste tandlæger plejer dog at skilte med deres priser på deres behandlinger på deres hjemmeside, så du kan sammenligne priser, inden du vælger en tandlæge. Der kan faktisk være mange penge at spare, hvis du vælger den rette tandlæge. Vi kan f.eks. anbefale denne tandlæge i Odense, som tilbyder en besparelse på op til 60 % i forhold til andre tandlæger. Det gør det nemmere for dig at få råd til regelmæssige tandeftersyn, så du kan passe godt på dine tænder.

Vælg en tandlæge med studierabat

Hvis du er studerende, kan en tandlægeregning virkelig sprænge hele budgettet. Heldigvis findes der mange tandlæger, der tilbyder særlige priser til studerende i form af studierabat. Det er en rabat, som kan lette regningen en del – og så skal du selvfølgelig lige også være opmærksom på, at du kan regne med lave tandlægeregninger senere hen, når du husker de regelmæssige tandlægeeftersyn imens du studerer.

Meld dig ind i Sygeforsikring Danmark

Det er en rigtig god idé at tegne en forsikring hos Sygeforsikring Danmark, hvis du gerne vil slippe for kæmpe regninger hos tandlægen. Danmark giver nemlig tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen til en lav månedlig ydelse – og så tilbyder de endda gratis tandeftersyn til unge under 25 år. Danmark giver også tilskud til en masse andre ting, som f.eks. briller, kontaktlinser, kiropraktor og meget mere, så det er helt sikkert den faste udgift værd.