Sådan får du råd til tandlægen

Sådan får du råd til tandlægen

I dag er der mange, der fravælger tandlægen af den ene grund, at de simpelthen ikke føler, de har pengene til det. Det gælder måske især hos studerende, som i mange tilfælde frygter tandlægeregningen mere end eventuelle mundsygdomme. Man bør aldrig nedprioritere tandlægebesøg i ens budget. Derfor kommer vi her med tre simple råd til, hvordan du fremover får råd til tandlægen.

Find en tandlæge, der giver studerende rabat

I dag er der mange tandlæger, der kender til problemet blandt unge studerende. Der er derfor også mange, som har valgt at lave en studierabat. Denne kan du naturligvis kun benytte dig af, hvis du rent faktisk er studerende. Men det er helt bestemt værd at kigge efter en!

Nogle tilbyder endda en rabat på helt op til 20% – så der kan være mange penge at spare! Og hvis du nu tænker, at man jo ikke sparer penge, når man bruger penge, så overvej hvor stor din tandlægeregning kunne ende med at blive, hvis du aldrig kommer afsted!

Den bedste mulighed for studerende er derfor at finde en tandlæge med studierabat!

Bliv medlem af Danmark

I Danmark har vi et omfattende sundhedssystem, som dog ikke dækker tandlægebesøg. Vi har heldigvis en anden mulighed: sygeforsikring Danmark. Det giver desuden gevinst andre steder end hos tandlægen at tilmelde sig Sygeforsikring Danmark. Hvis du fx skal have briller, til psykolog eller til fysioterapeut, så dækker forsikringen også en del af beløbet!

Det er dog ikke alle “grupper” i “Danmark”, du kan melde dig ind i, hvis du har en sygdom – men hvis du er rask, så meld dig endelig ind, inden du bliver syg!

Find en tandlæge, der tilbyder ratebetaling

Kan du ikke udnytte nogen af ovenstående muligheder, kan et alternativ være at finde en tandlæge, som tilbyder ratebetaling. For nogle er dette den helt rigtige udvej.

Med en ratebetaling skal du kun betale et lille beløb hver måned, så du aldrig rigtig kommer til at opleve den helt store tandlægeregning – dét er da et smil værdigt!

Mangler du en god tandlæge? Så besøg hjemmeside her!