Sådan gør du hjemmet og kroppen mere hygiejnisk

Et hygiejnisk hjem er nøglen til at blive mindre syg, det ved vi igennem forskellige undersøgelser, som indikerer dette. Det samme er en hygiejnisk og sund krop. Derfor er det vigtigt, at du holder boligen og kroppen i top form. Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan du kan optimere hygiejnen, sådan at du bliver mindre syg og får det bedre i hverdagen, så har du fundet den rette artikel. Læs videre og lad dig inspirere af dagens tips.

Systematiser rengøringen

For mange kan den travle hverdag gøre rengøringen uoverskuelig. Det kan være, at børnene snavser det rum til, som du lige er blevet færdig med at rengøre. Det kan også være, at du har vænnet dig til, at sporadisk gøre rent, når du føler du har nogle minutter fri. Dette viser sig at ikke være den optimale tilgang. I stedet bør du rydde noget tid i kalenderen hver uge, som er decideret rengøringstid. Sådan sikrer du en fortsat ren bolig, med minimal stress. Desuden kan du med fordel uddelegere rengøringsopgaver til børnene, som også har faste tidspunkter. Hvis du virkelig har en stresset hverdag, kan det være fordelagtigt at betale for ugentlig rengøring, da hygiejnen aldrig bør nedprioriteres.

Steriliser hvor nødvendigt

Det er altid en god ide at have midler til at sterilisere områder når nødvendigt. F.eks. kan en ridse udvikle sig til et åbent sår, som kan gå i betændelse og blive til et større sår end nødvendigt. Her kan du bruge Aquasonic gel. Aquasonic gel er et middel, som du kan anvende bredt, f.eks. kan du bruge Aquasonic gel til at desinficere områder på kroppen.

Husk løbende motion

En anden ting, som styrker immunforsvaret, er ugentligt motion. Det er vigtigt at du får pulsen op, mindst 3 gange ugentligt, viser undersøgelser. Dette er en af de ting, som du vil takke dig selv for om mange år.