Skab de sundeste og bedste kursusforudsætninger med gode lokaler

Skal medarbejdere på kursus eller til konference gælder det om at finde den helt rette løsning. Finder du den helt rette udbyder af lokaler, vil du nemlig opleve, at dine kursister får mere ud af oplevelsen, både fagligt og rent personligt.

Find et kursuscenter med mulighed for overnatning

Det er vigtigt, at en udbyder af lokaler til kurser skal kunne tilbyde de nødvendige faciliteter, der kan støtte op om den gode læringsoplevelse. Dette gælder både områder som, at den rette IT er til stede, men også for eksempel rent planlægningsmæssige aspekter såsom hvorvidt overnatning samt bespisning er muligt.

Et sted hvor alle ovennævnte elementer er til stede er hos en udbyder af kursuslokaler som Sonnerupgaard Gods. Her finder du ikke blot alt det moderne udstyr, du måtte have behov for, men dette er samtidigt kombineret med flotte og inspirerende omgivelser i historiske lokaler.

På listen over mulige lokaler til udlejning af afholdelse af kurser finder du blandt andre følgende:

  • Kavalerfløjen, som er god til små grupperum eller til afholdelse af møder.
  • Hovedbygningen, der med sin ruminddelthed er god til at skabe såkaldte ”breakout-sessions” til fordybelse omkring kursusmaterialet.
  • Hestestalden, der med sit lidt underspillede navn egentlig udmærker sig ved at være et gedigent og klassisk lokale til konferencer.
  • Laden er god til større arrangementer, og der er god plads til at sikre afstand imellem de deltagende.
  • Høloftet, som er hyggeligt og indbyder til undervisning med et ligeværdigt forhold.

Hav styr på, hvad du gerne vil have ud af omgivelserne for kurset

Står du og skal vælge kursuslokaleudbyder, kan det være noget af en redelighed, hvis ikke du i forvejen ved, hvad du ønsker at blive tilbudt. Det kan derfor være en god idé at orientere dig omkring dine ønsker, før du kontakter en udbyder og hører mere om mulighederne. Vær således aldrig bange for at undersøge.