Travlhed: Sådan får du mere tid til dig selv

Hvis du føler, at du altid har travlt, så er du langt fra den eneste, der sidder med de følelser. Mange føler nemlig, at de har en travl hverdag, hvor især faste rutiner, fuldtidsarbejde og måske endda børn tager meget af ens tid. Kan du mærke, at du har brug for mere tid til dig selv, så kan du her få inspiration til, hvordan du kan få netop det.

Tag dig tiden

Der er mange ting, man ikke selv er herre over i en travl hverdag, men der er også mange ting, som du er herre over. Eksempelvis bestemmer du selv, hvad du vil bruge din tid på om aftenen, når børnene sover, og når du endeligt har noget ro. Ønsker du at bruge mere tid på dig selv, er det altså en stor fordel, at du tager dig tiden til det. Ofte er det et ønske og et aktivt valg, som sikrer, at du får mere tid til dig. Det kunne være en halv time om aftenen, hvor du skal tage et langt, varmt bad og dernæst smøre dig ind i noget lækkert creme, eller måske ønsker du at sætte dig ned med en god bog i den ene hånd og en kop te i den anden.

Formindsk bekymringer og nyd tiden

Der er mange, der hver dag døjer med en masse bekymringer, og det kan i og for sig tage meget af ens tid. Måske nyder man ikke sin alenetid, fordi man netop har travlt med at bekymre sig om, hvad man eksempelvis skal have til aftensmad i morgen. Bekymrer du dig meget om økonomi, så kan du tage et kig på muligheden for at få et samlelån. Optag kun et nyt lån hvis der ikke er andre løsninger og husk altid at tjekke op på lånets ÅOP og renter. Et lån er en bindende aftale.