3 gode råd når du gerne vil holde et babyshower

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man gerne vil holde et babyshower. Det er en stor dag, fordi det på mange måder markerer begyndelsen på det lille, nye liv, du bærer rundt på.

Fordi det er sådan en stor dag er det vigtigt, at den er planlagt på den bedst mulige måde, og at den forløber lige som den skal.

Skriv en ønskeliste

Det første gode råd er at få skrevet en ønskeliste. Det er sikkert og vist, at alle dine gæster rigtig gerne vil forære dig en gave, som du kan få god brug ud af i fremtiden. Men som gæst kan det være svært at gennemskue både, hvad værtinden har brug for, og hvad de andre mon giver hende. Derfor kan en ønskeliste være en rigtig god ting for gæsterne, så de kan få et overblik over, hvad der ville være smart at forære den gravide værtinde.

Der er forskellige slags gaver, man kan give de kommende forældre.

Man kan give babyen noget legetøj. Nogle duploklodser eller bondegårdsdyr. Det er noget, alle børn vil kunne få glæde af, når de bliver gamle nok. Det er også fint at forære barnet en sangbog fyldt med gode børnesange.

En gave, der helt sikkert vil blive værdsat er en forkælelsesgave. Det er et eller andet sted lidt mere ophidsende at få en lækker middag for to eller en tur i biografen end en sutteklud. Det er hårdt arbejde at blive forældre, så derfor vil en gave, som giver den nye mor og far en undskyldning for at komme lidt væk og få noget alenetid, blive sat stor pris på.

Bed om hjælp

Det andet gode råd til dig, der gerne vil holde et babyshower er at bede om hjælp. Det kan være en ret stressende opgave at planlægge sådan et arrangement, fordi der er mange logistiske ting at forholde sig til. Og der er helt sikkert mange, der står i kø for at få lov til at hjælpe den kommende mor.

Eksempelvis kan det være en god idé at få hjælp til at lave maden. Denne hjælp kan enten komme fra familie og venner eller simpelthen fra et catering firma. Hvis det er et stort babyshower, der skal holdes, kan det være rigtig praktisk at bestille maden udefra.

På den måde slipper man nemlig for selv at skulle stå med al ansvaret for maden, hvilket kan veje temmelig tungt.

Nyd dagen

Det tredje råd er at nyde dagen. Et babyshower er jo ikke bare noget, man holder uden grund. Livets gave er helt fænomenalt, og det er vigtigt at nyde den dag, hvor dette fejres. Som vært og arrangør kan man nemt komme til at zone ud og gå og ordne en masse småting og sørge for, at alt nu går efter planen. Hvis man tager sig selv i at gøre dette til sit eget babyshower, så skal man sætte sig ned, spise en fin kage og lade alle andre om at stresse.