Derfor skal du bære dit barn

Der findes mange forskellige former for bæreredskaber, og det forstår vi godt! Bæreredskaber er en god opfindelse, som giver mange muligheder og har mange fordele. Læs med herunder, og bliv klogere på de mange fordele ved bæreredskaber!

Det skaber tryghed

Først og fremmest frembringer bæreredskaber følelsen af tryghed og nærvær for barnet. Børn finder det utroligt trygt at blive båret helt inde ved mors mave og mærke hud mod hud, mens babyen kan høre mors vejrtrækning og mærke bevægelser. At blive båret i en bæresele får barnet til at føle sig i sikkerhed, da mor konstant er tæt på. En af de mange fordele er derfor også, at barnet lettere kan falde til ro og blive skærmet for alt, hvad foregår omkring dig.

Undgå at få ondt i ryggen

Faktisk er et bæreredskab godt for din egen ergonomi, da der findes mange forskellige bæreredskaber til alle kropstyper. Det er derfor en stor fordel, at du kan bære dit barn uden at få ondt i ryggen. Find eventuelt et bæreredskab hos Vikle Liv, som passer perfekt til din kropstype. Mange har ofte en tendens til at have en skæv holdning i ryg og nakke, når barnet sidder på den ene arm, hvilket kan afhjælpes med et bæreredskab. Derudover kan barnet også hurtigt blive tungt for armene, og det kan være hårdt at bære barnet i længere tid ad gangen. Med et bæreredskab kan du derfor undgå at få ondt i arme, skuldre og ryg samtidig med, at barnet kan bæres helt tæt på kroppen og i længere tid, da vægten fordeles på kroppen.

Dine hænder i frie

Dine muligheder er mange med et bæreredskab. I stedet for at bære barnet med armene, er dine hænder og arme pludselige frie. Nu kan du gå en tur med hunden, handle ind og shoppe, mens dit barn slapper af på maven!