Kvalitetstid med dit barn

Har du en helt lille? Det er fantastisk at få oplevelsen af at bringe et lille nyt liv ind i denne verden. Der følger en lang række ting med en baby, og mad, søvn og skiftning bliver hurtigt en del af hverdagen. Det at amme kan være hårdt for moren, ligesom det for nogle kan være svært at få mælken til at løbe ordentligt. For andre er det naturligt let at klare, men alligevel kan man opleve forskellige gener omkring brysterne.

Heldigvis er der udviklet en lang række produkter, der kan hjælpe på netop disse udfordringer, så tiden omkring amning bliver så positiv som muligt. Det skal gerne være en afslappende og tilfredsstillende proces for både mor og baby, frem for noget, der risikerer at frustrere. Se udvalget af Phillips Avent her. Det kan være, der er et produkt, du tænker, kunne være til stor hjælp for dig.

Lad barnet sove alene

For mange er det en tryghed at have et spædbarn til at sove i soveværelset, men på sigt er det også nødvendigt for jer som forældre at kunne sove alene igen. Det kan være med til at forbedre jeres nattesøvn, ligesom den lille får den ro, den har brug for, samt bliver vænnet til at skulle sove alene. Her er en babyalarm en genial opfindelse.

De fleste ved, at babygråd typisk er lig med en, der er klar til at komme op igen, men med babyalarmen er det ikke nødvendigt for jer at skulle ind at tjekke konstant. Her kan I vurdere, om det er nødvendigt, at I lige kigger ind, eller om det mere bare er små lyde, den lille udtrykker halvt i søvne. I kan med fordel bruge babyalarmen både indendørs og udendørs. Det er en rigtig god idé med en babyalarm, hvis barnet for eksempel er lagt til at sove i barnevognen udenfor.