De skønneste bamser fra Teddykompaniet

bamser fra Teddykompagniet

Teddykompaniet er en virksomhed fra Båstad i Sverige, hvor det er over 25 år siden de begyndte at skabe de skønne bamser. De blev hurtigt populære i Sverige, og efterfølgende anerkendes de som førende inden for bamser og andet udstyr til børn.

Bamserne og andre ting fra Teddykompaniet kan man finde flere steder. Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af deres produkter, så du kan finde lige den bamse eller legetøj som du ønsker. Med et produkt fra Teddykompaniet er du sikker på mange timers sjov og leg!

Derfor skal barnet have bamser

Med en bamse får dit barn tryghed og nærvær. Her kan barnet få sin helt egen følgesvend som vil følge med barnet gennem hele opvæksten og være den bedste ven. Bamser er et fantastisk læringslegetøj hvor barnet lærer basale ting om venskaber og vigtigheden ved små ting. Bamser åbner op til pædagogiske redskaber i et barns liv, og hos Teddykompaniet kan du finde lige den der passer til dit barn.

  • Kaninen Jessie

Kaninen Jessie er en meget populær tøjbamse blandt Teddykompaniets udvalg. Bamsen er skabt som en kanin, som vil blive elsket højt af ethvert barn. Den har et nuttet ansigt samt lange ører som barnet vil elske at røre ved. Den er den bedste kramme- og sovemakker og vil også være perfekt pynt til børneværelset.

  • Bjørnen Holger

Holger er en bamse som er fra kollektionen Teddies. Han findes i flere størrelser, og barnet kan få ham i en stor størrelse, og dermed vil han være den perfekte sovemakker til barnet. Den har en dejlig blød pels og et venligt udtryk.

  • Kanin suttekluden

Den søde og bløde sutteklud fra Diinglisar Teddykompaniet er et kæmpe hit blandt de små, og vil trofast følge barnet hvor end den føres hen. Den vil give tryghed og omsorg når barnet er ked, og vil få barnet til at have det behageligt i enhver situation.

Teddykompaniets bamser vil elskes af dit barn

Bamser er oftest her barnet får skabt en af de første relationer, hvor der læres om venskaber. Der knyttes et tæt bånd mellem barnet og yndlings tøjdyret, som vil blive husket gennem hele livet.

Ved at barnet får udforsket bamsen og får rørt med fingre og følt forskellige ting, vil de motoriske evner også blive trænet og udviklet. Dermed vil bamsen altså også være med til at barnet udvikler sig med tiden.

Helt fra spæd kan bamser fra Teddykompaniet bruges. Her vil barnet have en sikker ven og trofast sovemakker hele tiden, og lære om venskaber og glæden ved at have nogen at lege med.