Derfor skal hele familien klædes ud til fastelavn

Måske er du vant til, at dine børn skal finde en udklædning til fastelavn. Måske er du også på mange måder inde over beslutningen om, hvad de nu skal være det år. Men når du egentlig også at overveje, hvad du selv skal være til fastelavn? Du behøver nemlig slet ikke at være et barn for at kunne klæde dig ud. Faktisk kan der måske være nogle gode grunde til at hele familien skal i udklædning. Nogle af dem får du her.

Udklædning er sjovt

En af de bedste grunde til overhovedet at klæde sig ud på nogen måde er, at det simpelthen er sjovt. Det vil altså også være noget sjov, som du selv vil kunne tage del i, hvis du klæder dig ud sammen med dine børn.

Samtidig er det også dejligt at kunne dele sjove øjeblikke sammen som familie, og dine børn vil med garanti elske at se mor eller far i et kostume, som er meget anderledes, end hvordan de klæder sig til daglig.

Klæd jer ud sammen

Udover at det kan være sjovt at dele oplevelsen af at klæde jer ud, så kan I faktisk også tage skridtet videre og klæde jer ud sammen. I kan nemlig finde flere kostumer, som vil passe sammen, på samme måde som I passer sammem som familie.

Hvis I for eksempel er fire personer, kunne I sammen klæde jer ud som figurer fra Teletubbies. Sådan kan I nemlig være én karakter hver. Find Teletubbies på Kostumeguiden.

Forældre kan andet end at være forældre

Når man som forældre vælger at klæde sig ud sammen med sine børn, så signalerer det også til børnene, at I ikke kun er til for at smøre madpakker og lave regler. I kan også sagtens more jer, for I er nemlig også bare mennesker som alle andre.