Dette kan du lave med dine små børn i ferien

Ferien er en oplagt mulighed for endelig at få brugt noget tid sammen som familie. Alle har fri, og der er ikke rigtigt noget, som skal nås. Selvom der er mange muligheder, kan det måske være lidt svært at finde noget at lave, hvis børnene stadig er meget små. De er for små til at komme i forlystelsesparker, men måske for store til at de bare vil blive hjemme. Hvis i på et tidspunkt bare gerne vil have en hyggelig dag hjemme, kan det være en god ide at have noget, som børnene kan beskæftiges med. Det kunne for eksempel være legetøj. MaMaMeMo legetøj er legetøj, som forstiller ting som grøntsager og frugt. På den måde kan børnene lege med ting, som egentligt er ”voksen ting”, og dermed lære. Du kan finde MaMaMeMo her.

Tag på en børnevenlig udflugt

Det er super hyggeligt for hele familien, hvis i tager på udflugt. Det er dog vigtigt at huske, at den skal være børnevenlig. Det er ikke sikkert dine børn synes det er vildt spændende at tage på et museum eller noget lignende. Prøv i stedet at finde andre steder, i kan tage hen, som børnene vil elske. Det kunne være en tur ind til et akvarie. På den måde har børnene det sjovt, men de lærer faktisk også en hel masse. Det samme gælder for en tur i zoologisk have, hvor børnene kan se de dyr, de normalt kun ser i bøger eller i fjernsynet.

Nyd ferien med dine børn

Det allervigtigste når du har ferie med dine børn, er at nyde det. Det er ikke særligt tit at man har tiden til bare at være sammen og hygge sig, og det er derfor vigtigt at sætte pris på det, men man har det. Det vil dine børn også sætte pris på.