Giv din hund tryghed i hverdagen

fluffy donut hundeseng

En travl familie, der fiser rundt og en hund der forsøger at please alle i familien, trods det nærmest er umuligt, det er hverdag for rigtigt mange hunde i Danmark.

Hunden er lavt prioriteret, når der er travlt og den bliver let stresset,når vi slet stresser rundt f.eks. om morgenen, hvor der skal meget på plads.

Hunden har derfor behov for at lade op, når I alle er strøget af sted i skole og på arbejde – Den ser faktisk frem til at få lov til lige at tage en lur før der igen begynder at pible småfolk ind af døren.

En tryg hundeseng

Hunden vil gerne gemme sig lidt væk, når den skal restituerer og er det meget tiltrængt, kan den finde på helt at gemme sig under en seng.

Det kan du hjælpe den med ved at give den en hundeseng med hulefornemmelse og dejlig blød plys.

Den nye type hundesenge med plys og rund form, giver hunden en tætsluttende hundeseng, der omfavner den og varmer dejligt med den bløde lurv.

Donut hundesengen, som mange kalder den er blevet yderst populær fordi den har det bløde plys og den store bord omkring sengen,d er skaber en hule og et sted hunden kan gemme sig lidt, men også et bord hunden kan bruge som hovedpude.

Vælg en donutseng i god kvalitet

Fra 5 år siden var der kun den originale ”Fluffy” hundeseng, som havde opfundet den runde plysseng.
Men klar-smart typer har hurtigt fået lavet kopier i Kina, som sælges til næsten halv pris.

Men der er stor forskel, de billige af dem, vejer næste kun det halve, de kan ikke skilles ad og vaskes separat og de holder ikke ret længe – men de er billige.

Vælg en donut hundeseng fra Fluffy frem til de billige efterligninger fra Kina, så er du sikker på at få en hundeseng, der holder mange år og kan vaskes flere gange uden at blive dårlig.

Nye typer med memory skum

Det helt nye inden for runde hundesenge, er senge hvor selve puden i midten er med memory skum i, så hunden langsom synker ned i skummet og bliver støttet på siderne.
Det er ekstra godt hvis din hund er af ældre dato og har gigt i hofter og led.
De koster naturligvis lidt mere, men i betragtning af hvilken ekstra komfort hunden får, er det bestemt godt givet ud.