Giv dit barn en god nats søvn

Kender du de dage, hvor du vågner op og bare føler dig fuldstændig veludhvilet? Det er en af de mest fantastiske følelser, og selvom det formentlig ikke er en følelse, du vågner op til hver eneste dag, så er det en skøn og positiv oplevelse. Det samme gælder for små børn. Søvn er alfa-omega og grundlaget for, at dit barn får den bedste start på dagen. Ligesom for voksne har de brug for gode materialer at sove i, og da børn har et endnu større søvnbehov end voksne, skal det virkelig i fokus.

Derfor er en god dyne vigtig. Moonboon producerer udstyr til børn, der er i god kvalitet og med økologi og ansvarlig produktion for øje. Der er tænkt på barnet, som gerne skal have det bedste af det bedste. Alle produkterne er GOTS-certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard og er den certificering, du kan kigge efter, når du gerne vil handle ansvarligt.

Afdæmpede farver

Hvis du skal bruge sengetøj til dynen, du kigger på, er der forskellige ting, man skal huske på. Barnet vil være i kontakt med dynens stof i mange timer hver eneste nat, og det er derfor enormt vigtigt, at stoffet er uden allergifremkaldende stoffer. Det er noget, de fleste arbejder med, men her på hjemmesiden er du også garanteret det, så du kan handle med god samvittighed.

Desuden er alt fra senge til sengetøj og stofbleer i afdæmpede og neutrale farver. Det betyder, at det sagtens kan passe ind i alle typer af børneværelser, uden det skiller sig ud, fordi det har en skrigende farve. Desuden er det kønsneutralt, så det sagtens kan gå på tur fra barn til barn. Alle materialerne er så bløde som muligt, så barnet ydes den optimale komfort. Det kan være, du pludselig står med et mere veludhvilet barn efter skift af dyne.